Op 25 juni 2019 worden de ‘Oscars van de restaurantwereld’ weer uitgereikt: dan is de bekendmaking van de World’s 50 Best Restaurants. Vorig jaar stond Osteria Francescana in Modena op de eerste  plaats, Italië, no.2 was El Cellar de Can Roca in Girona, Spanje en op no.3 stond Mirazur in Menton, Franrijk. 

World’s Best Restaurants 51-120

Benieuwd naar de nieuwe lijst! Maar in de aanloop naar de feestelijke avond die dit jaar in Singapore plaatsvindt zijn de namen bekendgemaakt van restaurants die ook meedingen naar een plek in de top 50 maar die net (nog) niet haalden. Dit jaar is de lijst van 51-100, ivm de 120ste verjaardag van hoofdsponsor S.Pellegrino, uitgebreid naar 51-120. Hieronder het filmpje waarin de 51-120 restaurants in 2 minuten worden voorgesteld. Ga er maar even voor zitten. Liever de hele lijst ineens inkijken? Klik dan hier.

“Since 2002, The World’s 50 Best Restaurants has reflected the diversity of the world’s culinary landscape. Thanks to its panel of more than 1,000 culinary experts, as well as its structured and audited voting procedure, the annual list of the world’s finest restaurants provides a snapshot of some of the best destinations for unique culinary experiences, in addition to being a barometer for global gastronomic trends.”

Kijk hier naar The World’s 50 Best Restaurants van vorig jaar.

Meer over deze verkiezing vind je hier.

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in✏️voor onze wekelijkse nieuwsbrief!