De 4e editie van de Women in Wine and Spirits Awards (WINWSA) in 2023 bestond uit 18 categorieën die de gehele wijn- en gedistilleerde drankenindustrie vertegenwoordigden: van productie en service tot marketing en educatie. Sinds de openstelling in mei ontving de organisatie meer dan 160 inzendingen en nominaties uit China, Azië-Pacific, Afrika, Amerika en Europa.

De prijs werd in het leven geroepen met de missie het erkennen, verbinden en eren van getalenteerde vrouwelijke professionals wereldwijd die hebben bijgedragen aan het vormgeven van de wijn- en gedistilleerde drankenindustrie van vandaag. De finalisten van dit jaar tonen een ongelooflijk kleurrijk tapijt van aandachtspunten en expertise die de evolutie en trend in de drankenindustrie illustreren. De Lijst van 50 werd op 7 november 2023 onthuld. (🇬🇧For English, go to the WINWSA website).

Het beoordelingsproces vond plaats door middel van scores door een gezaghebbend jurypanel om de vrouwelijke professionals te selecteren op basis van vier beoordelingscriteria. Via telefoongesprekken en bijeenkomsten ter plaatse hebben toegewijde juryleden de uitvoerige documenten van de kandidaten nauwkeurig onderzocht om het proces met de grootst mogelijke nauwkeurigheid en onpartijdigheid te laten plaatsvinden.

Meer over de Wine and Spirits Awards
en de complete lijst van winnaars op
WINWSA.com

WINWSA logo

🍇🥂Geen enkel culinair nieuwtje missen🍷🍴?
Schrijf je dan hier in
voor onze wekelijkse nieuwsbrief en/of
volg Anne-Wies op
InstagramLinkedIn of Facebook