Tijdens een feestelijke, avondvullende show in Theater Amsterdam zijn op maandag 21 maart de jaarlijkse Entree Awards uitgereikt. De dertien horeca-vakprijzen gingen onder meer naar Najade Bijl (Best Bartender ),  Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam (Best New Hospitality Project) en Zalmhuis in Rotterdam (Best Restaurant & Bar). Ron Blaauw werd benoemd tot Horecaondernemer van het Jaar.

Er waren ruim zestig zaken genomineerd die sinds de laatste editie van de Entree Awards openden of een restyling ondergingen. De spetterende show werd gepresenteerd door Ruben Nicolai. De Entree Awards zijn een belangrijke graadmeter voor de ontwikkelingen in de horecabranche en worden daarom ook wel de Oscars van de Hospitality industrie genoemd.

Het was de veertiende editie van de ‘Oscars van de Horeca’ die oorspronkelijk plaats hadden moeten vinden op 29 november 2021. Elf horecabedrjiven, de beste bartender én de meest inspirerende horecaondernemer gingen naar huis met een award

Visitekaartje hospitality industrie

Een achttienkoppige onafhankelijke vakjury bezocht afgelopen maanden deze horecazaken, te vinden door heel Nederland. Daarvan wonnen gisteren elf bedrijven. Daarnaast werden er twee persoonsgebonden prijzen uitgereikt: de Horecaondernemer van het Jaar en Best Bartender. Voor deze laatste titel werd een competitiedag gehouden, onder leiding van een vakjury.

“De winnaars laten duidelijk zien dat de Nederlandse horeca ondanks twee moeilijke jaren niet stil heeft gezeten”, zegt Iris Kranenburg, juryvoorzitter en hoofdredacteur van Entree. “Sterker nog, met innovatieve concepten, bijzondere designs, uitmuntende service, food & drinks van hoge kwaliteit is deze branche nog steeds hét visitekaartje voor de hospitality industrie en een voorbeeld voor veel ondernemers binnen en buiten de horeca!”

Winnaars Entree Awards 2021

Horecaondernemer van het Jaar
Ron Blaauw

Best Bartender
Najade Bijl

Best New Hotel < 50 rooms
The Craftsmen in Amsterdam

Best New Hotel 50 – 100 rooms
The Collector in Den Haag

Best New Hotel 100+ rooms
Hard Rock Hotel Amsterdam American in Amsterdam

Best New Restaurant Design
Vigor in Vught

Best New Hospitality Project
Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam

Best New Holiday concept
Cuber op de Hoge Veluwe

Best All Day Concept
Dodo in Rotterdam

Best New Cocktailbar
Law & Order in Amsterdam

Best New Dining Experience
Tres in Rotterdam

Next Generation
Stach

Best New Restaurant & Bar
Zalmhuis in Rotterdam

Alles over deze competitie, de winnaars en de juryleden vind je op entreemagazine.nl

Bron: persbericht
Fotocredits: Samuel van Leeuwen

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏️ voor onze wekelijkse nieuwsbrief!