Van 24-30 september 2018 vindt de Amsterdam Wine Week plaats. In deze week, die vooraf gaat aan het Amsterdam Wine Festival, kun je door de hele stad bij speciale Wine Spots verschillende leuke wijnevenementen bezoeken. 

Wine Spots in de hoofdrol

De Wine Spots zijn de hoofdrolspelers op het toneel van de Amsterdam Wine Week. Dit zijn de locaties waar het gebeurt. Wilde je altijd al meer weten over wijn? Wil je proeverijen van echte wijnmakers bijwonen of dineren in je favoriete restaurant of wijnbar terwijl de wijnmaker aan je tafel vertelt over de wijn in je glas? Dan mag je de Amsterdam Wine Week niet missen.

Proeven en genieten bij de Wine Spots

Elke Wine Spot heeft voor de Amsterdam Wine Week een speciaal programma samengesteld. Van een spannende wijnquiz of bingo bij de wijnbar om de hoek, een proeverij of masterclass met wijnboeren en/of topsommeliers tot een uitgebreid 7 gangen Winemakers Dinner bij een sterrenrestaurant. Wijnmakers uit de hele wereld worden hiervoor speciaal overgevlogen. Naast het dagelijkse, gevarieerde progamma biedt elke Wine Spot :

  • Sommeliers glas, een top glas (signature glas van de Wine Spot) voor €5,-
  • Speciale Wine Flight (3 halve glazen met uitleg) voor €7,50
  • Speciale Wine x Food Flight (3 halve glazen met 3 amuses)voor €15,-

Lees hier meer over de Amsterdam Wine Week  en ga hier naar de website van het Amsterdam Wine Festival

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏️ voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Bron: nieuwsbrief Amsterdam Wine Festival