De eerste maand van het jaar staat voor de professionele horeca steevast  in het teken van twee grote evenementen: de Wine Profesional en de Horecava. Beide beurzen vinden tegelijk plaats in de Amsterdamse RAI. De Wine Professional van 9 t/m 11 januari, de Horecava duurt een dagje langer: ook donderdag de 12e kun je daar nog terecht.

logo-wp

Jubileum editie Wine Professional

Dit jaar wordt de speciale 15e jubileum editie van Wine Professional georganiseerd. Wine Professional 2017 biedt drie dagen boordevol masterclasses en wijn-spijssessies, met medewerking van bijzondere gasten uit het buitenland, vele topchefs en natuurlijk met de mooiste wijnen. In 15 jaar kwamen meer dan 170.000 bezoekers langs! Wijnen uit meer dan 70 landen van A (Armenië) tot Z (Nieuw)-Zeeland, duizenden verschillende soorten wijn, champagne, sake, port en sherry, meer dan 100 exposanten, meer dan 200 buitenlandse (wijn)producenten, twee kooktheaters en een wijntheater, meer dan 50 bijzondere en educatieve programma’s, 34 gerenommeerde en opvallende Nederlandse chefs en nog veel, veel meer!`
Klik hier voor de exposantenlijst 2017.

‘Alles over Wijn’ op Horecava

De beurzen Horecava en Wine Professional bestaan inspirerend naast elkaar. The Wine and Food Association, organisator van Wine Professional, is echter ook aanwezig op de Horecava. Op het wijnplein in hal 5 ben je in het paviljoen ‘Alles over Wijn’ van harte welkom voor wijn-spijs adviezen, wijntips en diverse boeiende wijnproeverijen!

team-wp-2017

Team Wine Professional – Alles over Wijn- is er klaar voor!

Voor professionals in de foodservice

De Horecava is dé ontmoetingsplaats voor de professionals in de foodservice industrie. Gedurende 4 dagen kun je volop netwerken, ideeën uitwisselen en zaken doen. Horecava biedt een compleet aanbod van bedrijven, heel veel productnieuws en een sterk inhoudelijk programma. Daarnaast staat de beleving centraal. De bedrijven die aanwezig zijn op Horecava 2017 zijn overzichtelijk ondergebracht in acht segmenten. Binnen de segmenten wordt ruimschoots aandacht besteed aan trends, ontwikkelingen, inspiratie en beleving door middel van workshops, presentaties en wedstrijden.

horecava-campagne-20171900x400

Food, beleving, innovatie

De Horecava heeft dit jaar als thema Proef de toekomst. Technologische ontwikkelingen en trends in de horeca volgen elkaar steeds sneller op en gaan hand in hand met ambacht en duurzaamheid. De blik richt zich daarom vooruit: welke ontwikkelingen, sferen, smaken en diensten stomen de horeca branche en uw aanbod klaar voor de toekomst? De belangrijkste pijlers van Horecava 2017 zijn: food, beleving, innovatie en duurzaamheid. De consument van nu is veeleisend. Food is voor velen een lifestyle geworden. Hoe kun je inspelen op hun wensen en behoeften? Hoe kun je bijzondere ervaringen creëren die de gast zich blijvend herinnert? Welke kansen bieden nieuwe technologieën? Hoe kun je rendabel verduurzamen?

 

Meer over Horecava? Kijk op Horecava.nl

Alles over Wine Professional vind je op WineProfessional.nl