Dit voorjaar kun jij als wijnliefhebber kans maken op een prachtige wijnklimaatkast bij aankoop van je favoriete wijn of nieuwe ontdekking uit het Spaanse wijngebied Ribera del Duero. Speciaal voor deze actie zijn 4 vooraanstaande wijnwebshops geselecteerd, die zijn voorzien van een groot en aantrekkelijk assortiment wijnen uit de regio.

De wijnwebshops die deelnemen aan de actie zijn ‘Spanjewijn’, ‘Best of Wines’, ‘Grand Cru Wijnen’ en ‘De Grote Hamersma’ en beschikken allen over een groot en divers aanbod van Ribera del Duero wijnen.

Maak kans op 1 van de 4 wijnklimaatkasten

Gezien de professionele en onderscheidende service van de deelnemende webshops is het zeker de moeite waard om de websites eens te bezoeken. Bij aankoop van één of meerdere Ribera del Duero wijnen via één van deze webshops, maak je kans op een wijnklimaatkast t.w.v. €479,-. Deze klimaatkast van Schreuder en Waterman biedt plaats aan 33 flessen en heeft twee verschillende temperatuurzones. In totaal verloot Ribera del Duero 4 wijnklimaatkasten, één per deelnemende webshop. Stuur een linkje van de wijn die je hebt gekocht of je aankoopbewijs naar ribera@pitchpr.nl. Bij elke aangeschafte fles Ribera del Duero doe je een keer mee aan de winactie, je kunt dus met zoveel flessen meedoen als je wilt. De actie heeft een looptijd van 6 weken en loopt af op 31 mei 2021. De winnaars worden na afloop van de actie, begin juni 2021, bekendgemaakt.

Meer informatie over de voorwaarden van de actie is te vinden op www.riberadelduerowijn.nl.

Over Ribera del Duero  

Ribera del Duero is één van de bekende wijngebieden van Spanje met een hoge reputatie. Het wijnbouwgebied bestaat uit ongeveer 24.000 hectare, heeft 307 wijnbedrijven, 7.889 druiventelers en is te vinden in het hart van Noord Spanje, 120 kilometer boven Madrid. De wijngaarden liggen op 720 tot 1.100 meter boven de zeespiegel en er heerst een extreem klimaat met zeer hete zomers en ijskoude winters. Het verschil tussen dag- en nachttemperaturen is enorm. Hierdoor ontwikkelen de druiven volle en complexe aroma’s. De wijnen uit Ribera del Duero DO onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit, beperkte productie en innovatieve toewijding. De wens om uit te blinken, de ervaring en creatieve houding in combinatie met toewijding, traditie en talent van de wijnproducenten, maken de wijnen uit Ribera del Duero uniek. Ribera del Duero wordt in Nederland vertegenwoordigd door Pitch PR & Communicatie. ‘Made to move you’.  www.riberadelduero.es

Bron: persbericht

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏️ voor onze wekelijkse nieuwsbrief!