Genieten van heerlijke wijnen uit het Spaanse Ribera del Duero wijngebied én tegelijkertijd kans maken op het winnen van een prachtige wijnklimaatkast? Dat klinkt als een win-win situate! Ribera del Duero viert namelijk dit jaar haar 40ste verjaardag en deelt uit.

Bij aankoop van je meest geliefde wijn uit de regio, bij drie geselecteerde wijn webshops, maak jij als wijnliefhebber kans om een wijnklimaatkast te winnen. Deze wijnklimaatkast maakt het makkelijker om te  genieten van uitzonderlijke Ribera del Duero wijnen op de perfecte temperatuur. 

Webshops Ribera del Duero wijnen

Speciaal voor deze actie zijn 3 vooraanstaande wijn webshops geselecteerd, de deelnemende wijn webshops zijn ‘Grand Cru Wijnen’, ‘Best of Wines’ en ‘De Grote Hamersma’. Stuk voor stuk beschikken deze webshops over een bijzonder en breed aanbod van Ribera del Duero wijnen. Deze webshops zijn beslist de moeite waard om eens te bezoeken, wegens hun buitengewone en professionele service. Daarbij maak je nu bij aankoop van minimaal twee Ribera del Duero wijnen, via een van deze webshops, kans op een wijnklimaatkast t.w.v. €339,. Deze ruime klimaatkast van Gastro biedt plaats aan 28 flessen, met een instelbare temperatuur van +5 tot +18 °C. Natuurlijk bewaar je Ribera del Duero wijnen op een perfecte temperatuur van 16°C.

Hoe maak je kans op een wijnklimaatkast?

In totaal verloot Ribera del Duero 3 wijnklimaatkasten, één per deelnemende webshop. Om deel te nemen aan de actie stuur je een link van de aankoop, óf je aankoopbewijs naar ribera@pitchpr.nl. Via Grand Cru Wijnen kun je met de code GRANCRU-RIBERA de wijnen bestellen en doe je automatisch mee met de win actie. Bij een minimum aanschaf van twee Ribera del Duero wijnen doe je al mee aan de win actie. Bij elke additionele aangeschafte fles doe je nog eens mee met de win actie. Je kunt dus helemaal zelf bepalen met hoeveel flessen je mee wilt doen. De looptijd van de actie is 2 maanden en loopt af op 18 juni 2022. Eind juni 2022, na afloop van de actie, worden de winnaars bekend gemaakt. Meer informatie over de voorwaarden van de actie is te vinden op www.riberadelduero.es/nl.

40 jaar Ribera Del Duero

Over Ribera del Duero  

Ribera del Duero is één van de bekende wijngebieden van Spanje met een hoge reputatie. Het wijnbouwgebied beslaat meer dan 25.000 hectare, telt 307 wijnmakers, bijna 8.000 druiventelers en ligt in het hart van Noord-Spanje, 120 kilometer boven Madrid. De wijnen hebben hun karakter te danken aan de hoge ligging van de wijngaarden aan de oevers van de rivier Duero, relatief dichtbij de Atlantische Oceaan. De wijngaarden liggen op 720 tot 1.100 meter boven de zeespiegel en er heerst een extreem klimaat met zeer hete zomers en ijskoude winters; drie maanden winter en negen maanden zonnehel. Het verschil tussen dag- en nachttemperaturen is enorm. Hierdoor ontwikkelen de druiven volle en complexe aroma’s. De wijnen uit Ribera del Duero DO onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit, beperkte productie en innovatieve toewijding. De wens om uit te blinken, de ervaring en creatieve houding in combinatie met toewijding, traditie en talent van de wijnproducenten, maken de wijnen uit Ribera del Duero uniek. Ribera del Duero wordt in Nederland vertegenwoordigd door Pitch PR & Communicatie. ‘Made to move you’.  www.riberadeldeuro.es/nl

Meer over Ribera del Duero op deze website
vind je hier

Bron: persbericht

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏️ voor onze wekelijkse nieuwsbrief!