Komende kerstdagen is het mogelijk om jouw (lockdown-)diner of party een kleurrijke én smaakvolle upgrade te geven. Vanaf deze week zijn de hoge kwaliteit ‘ready to serve’ cocktails van Williams Premium Canned Cocktails namelijk aan huis te bestellen! 

Ontdek de all-time favourites:
Negroni, Pornstar Martini, Margarita, Daiquiri,
Espresso Martini en Old fashioned.

De cocktails worden handgemaakt door een ervaren bartender en verpakt in opvallende 100% recyclebare conservenblikken. In blik bezorgd en -na een 5 second shake -in fraai glaswerk door jou gepresenteerd. Ready to serve drinks winnen wereldwijd aan populariteit. In Engeland, Amerika en Australië verplaatst het drinken van een cocktail zich in rap tempo van de bar naar thuisgebruik. Met de lancering van Williams Premium Canned Cocktails is nu ook Nederland aan de beurt. De classics in blik zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via de webshop.

Handgemaakt 

Cocktails zijn de stijlvolle gangmaker van iedere bijzondere gelegenheid. Het kleurrijke drankje staat bekend als de klinkende opening van een feest, de stijlvolle toevoeging aan de vrijdagmiddagborrel en een goede eerste indruk op een first date. Een cocktail aan de bar valt altijd goed in de smaak. Hetzelfde resultaat aan de thuisbar behalen, is niet voor iedereen weggelegd. Met de gedachte ‘gemak en kwaliteit dient de mens’, ontwikkelde Williams Premium Canned Cocktails ready to serve cocktails. Van kruidig tot fruitig en sterk. Er is voor iedere fijnproever een classic beschikbaar in blik. De cocktails worden tot aan de deurmat geleverd. Het enige wat rest, is fraai glaswerk. Ideaal voor de gezellige borrelavonden thuis én natuurlijk de feestdagen die voor de deur staan.

Over Williams Premium Canned Cocktails 

Dankzij de gevolgen van het coronavirus moesten veel horecazaken de deuren sluiten. Zo ook Williams Canteen; een geliefde restaurant-cocktailbar op de Witte de Withstraat in hartje Rotterdam. Om fans tegemoet te komen, kwamen de gezichten achter Williams met het idee om hoogwaardige cocktails in blik te leveren aan huis. Jamil en Stefanie Sancha en Kim Riekwel sloten hierna al snel de handen ineen met ondernemersadviseur Adriaan Koppens. Samen met Ben Lobos, winnaar van Diageo World Class 2018, ontwikkelden ze de perfecte cocktail in blik voor de thuismarkt .

Met Williams Premium Canned Cocktails haal je de hoogste kwaliteit cocktails in huis en creëer je binnen een handomdraai een lust voor het oog én tong.

Meer informatie:
williamscocktails.com/nl
instagram.com/williams.cocktails/

Bron: persbericht

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏️ voor onze wekelijkse nieuwsbrief!