WijnSpijs Wandeling Rotterdam Delfshaven

  • WijnSpijs Wandeling Delfshaven Rotterdam, Maas Lloydkwartier Wikimedia gratis foto

WijnSpijs Wandeling Rotterdam Delfshaven

Elke zondagmiddag wordt er ergens in Nederland minstens één georganiseerd: zo’n heerlijke culinaire WijnSpijs Wandeling. Op zondag 26 november is hij in Rotterdam Delfshaven. Schrijf je snel in, want deze wandeling is populair en er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar! Superleuk én lekker!

WijnSpijs Wandeling Rotterdam Delfshaven

Dat wordt een middagje genieten met een grote G! Al wandelend door de Delfshaven geniet je van de zeven leukste restaurants van deze wijk. Allemaal serveren ze hun beste wijn-spijs combinatie. Het perfecte dagje uit – om je vingers bij af te likken. Lekker bijkletsen met familie of vrienden. Dit is het leukste culinaire uitje in Rotterdam!

Van sterrenchef tot bruine kroeg

Delfshaven is gezelliger dan ooit. Dit bruisende stukje Rotterdam is waar veel creatieve geesten maar vooral culinair gelijkgestemden elkaar gevonden hebben. Van het Lloydkwartier tot de Westzeedijk. En van sterrenchef tot hippe bruine kroeg. In Rotterdam is lekker eten heel gewoon. De Wijnspijs Wandeling op zondag 26 november 2017 gaat deze keer door dit hippe gebied. De restaurants die je hier gaan verrassen zijn, Rauwdouwer, Stroom, Verhip, De Machinist, ’t Ouwe Bruggetje en Soif. Het belooft weer een heerlijke, culinaire, gezellige zondagmiddag te worden!

ps: Dit is slechts één van de vele leuke culinaire wijn-spijswandelingen. Er zijn wandelingen van Groningen tot Eindhoven, van Maastricht tot Zoetermeer, van Den Haag tot Hellevoetsluis en nog veel meer! Kijk hier naar de complete agenda.

Geen enkel culinair nieuwtje, recept of wijn-spijs advies missen? Schrijf je dan hier in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

LINKS:
Dit is een populaire wandeling! Geef je dus hier snel op!
Meer over de WijnSpijswandelingen? Klik hier!

 

2 reacties

  1. Aad 12 september 2017 om 14:11- Antwoorden

    Ik mis de menu’s

    • Anne-Wies 13 september 2017 om 08:45- Antwoorden

      De menu’s zijn een verrassing:-)!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant