WijnSpijs.nl, bekend van de culinaire WijnSpijs Wandelingen, voegde deze week het duizendste restaurant toe aan haar gratis ​restaurantgids. Daarmee is het wellicht de grootste gratis kwaliteitsgids van de Benelux, waarin consumenten alleen restaurants uit het midden en hoge segment vinden.

Voor én met restaurants  

Eigenaar Wouter Dijkstra had ooit zelf een restaurant en vanuit dat perspectief is WijnSpijs ook ontstaan. WijnSpijs wil consumenten met liefde voor lekkers verbinden aan restaurants, waar met liefde wordt gewerkt, voor een normale prijs. ‘We merkten dat er vanuit onze restaurants, maar ook bij de consument behoefte was aan een eerlijke en hoogwaardige restaurantgids’, zegt Dijkstra.

Sinds begin dit jaar is er nu dus ook een restaurantgids, waarin alleen kwaliteitsrestaurants te vinden zijn. Hier staan restaurateurs in willekeurige volgorde tussen gelijkgestemden.

Gratis vermelding  voor restaurants

Alleen restaurants die door de WijnSpijs selectie zijn komen hebben een plekje in de gids. Voor deze restaurants is vermelding in de gids helemaal gratis (net als deelname aan de Culinaire Wandelingen overigens); er wordt geen fee in rekening gebracht. Consumenten klikken, zonder tussenkomst, direct door naar het telefoonnummer of de website van het restaurant van hun keuze om een reservering te maken.

De restaurantgids app van WijnSpijs is inmiddels meer dan twintigduizend keer gedownload.  Met de WijnSpijs App kun je favoriete restaurants opslaan, zodat je altijd een persoonlijke gids op zak hebt! Download de app hier voor ​Android​ en hier voor ​Apple​.

Meer dan 1000 van de leukste restaurants uit Nederland én België 

Vorige maand was de allereerste Belgische WijnSpijs Wandeling in Gent. Volgens de Belgische restaurants was het uitverkochte event een groot succes. Komende periode staan de Belgische steden Antwerpen, Brugge, Leuven & Mechelen op de agenda. Met de bijschrijving van de Belgische kwaliteitsrestaurants, werd deze week de magische grens van 1000 restaurants in Nederland en België overschreden.

Eigenaar Wouter Dijkstra is trots, maar geeft toe dat zijn gids nog niet compleet is. ‘Wij zijn altijd op zoek naar de leukste restaurants, in Nederland en daarbuiten.​

Bron: persbericht

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in✏️voor onze wekelijkse nieuwsbrief!