WijnSpijs ken je vast al van de succesvolle WijnSpijs Wandelingen. Al snel kwamen er BierSpijs Wandelingen, Wijnreizen, het WijnSpijs Magazine de Walking Dinners en Surprise Dinners bij. En daar is vanaf vandaag weer iets nieuws bijgekomen: WijnSpijs.nl gaat de SDEN wijncursussen van de dames van Het Wijninstituut landelijk in de markt zetten. Hiermee maakt het bedrijf van Wouter en Gerard Dijkstra zijn portfolio compleet.

Ook voor Het Wijninstituut voelt het aanbieden van WijnSpijs Wandelingen vanzelfsprekend.  Nu kunnen cursisten nog meer genieten van en leren over wijn & spijs. Een prachtige aanvulling op de bestaande cursussen en workshops van Het Wijninstituut.

“Het Wijninstituut zet haar cursisten in beweging”

Personeel binden met de juiste secundaire arbeidsvoorwaarden

WijnSpijs biedt al veel verschillende marketingtools aan de horeca ondernemers uit het midden en hoge segment. Het aanbieden van wijncursussen lijkt Wouter Dijkstra een glasheldere volgende stap. “In deze tijd van personeelsschaarste is het extra belangrijk om goed personeel aan je te binden, door middel van de juiste secundaire arbeidsvoorwaarden. Een wijncursus is interessant voor zowel de horecaondernemer als de werknemer. Bovendien is de warenkennis iets waar de betere horecazaak zich mee kan onderscheiden. Gasten waarderen dat.”  

Warenkennis is bij uitstek iets waar de restaurateur zich mee kan onderscheiden.Gasten, maar vooral werknemers zelf, waarderen dat enorm​” – Wouter Dijkstra 

De wijncursussen van Het Wijninstituut worden zeker niet alleen aan de horeca aangeboden, ook de ‘culinaire wandelaars’ van WijnSpijs,  lezers van het WijnSpijs Magazine en werknemers van de wijnspeciaalzaken, slijterijen en importeurs kunnen zich inschrijven.  

Wijncursussen door heel Nederland

De erkende Wijncursussen van Het Wijninstituut (met een slagingspercentage boven het landelijk gemiddelde) worden vooralsnog aangeboden in 13 Nederlandse steden. Van beginners tot vergevorderde, in het Nederlands en Engels, maar ook per restaurant op maat gemaakt. Het Wijninstituut biedt de horeca cursussen op maat of deelname aan de reguliere cursussen aan. Om de nieuwe samenwerking tussen de twee partijen luister bij te zetten, zijn er wandelingen en cursussen te winnen op social media. Ook biedt Het Wijninstituut  tot het eind van dit jaar voor bovengenoemde cursussen een introductiekorting aan.

Over WijnSpijs.nl 

Zoals de bedrijfsnaam doet vermoeden is WijnSpijs groot geworden met de WijnSpijs Wandelingen. WijnSpijs organiseert in Nederland en België ook BierSpijs Wandelingen, Internationale Wijnreizen, Walking Dinners, Surprise Dinners, Wandelingen op maat en bedrijfsuitjes. Daarnaast heeft WijnSpijs een eigen restaurantgids-app en een online WijnSpijs Magazine dat maandelijks meer dan 125.000 lezers trekt. Meer hierover lees je op www.wijnspijs.nl

Over Het Wijninstituut 

Het Wijninstituut is het verzamelpunt voor de wijnliefhebber. Al sinds 1996 verzorgen zij landelijk erkende wijncursussen.  Het Wijninstituut heeft verschillende locaties in heel Nederland, dus er is altijd een cursus bij u in de buurt. Naast cursussen en examens organiseren wij wijnproeverijen, workshops, cursussen op maat, groepscursussen en meer. Lees hier meer over Het Wijninstituut

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏️ voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Bron: persbericht