Met de vernieuwde WijnSpijs App zijn de bekende strippenkaarten van de populaire WijnSpijs wandelingen verleden tijd geworden. Dat is volgens de organisatie van de wandelingen veiliger, ‘groener’ en sneller.

Veiliger, groener, sneller

Veiligheid: Je bent nu niet meer afhankelijk van de postbode voor je toegangskaarten. Na het bestellen heb je de tickets gelijk op je telefoon.
Groen: De strippenkaarten moesten worden gedrukt, geprint en vervoerd naar WijnSpijs HQ. Vervolgens moesten ze in een envelop en moest de postbode ze opnieuw vervoeren. Natuurlijk moesten er ook weleens wat weggegooid worden of opnieuw gedrukt. Al met al een enorme CO2 voetafdruk, waar men door de app nu dus in 1 klap helemaal van af is.
Snelheid: Tijdens de wandeling scannen de restaurants nu 1 ticket voor je hele gezelschap. Ze hoeven niet meer elke kaart apart af te tekenen, en kunnen ze nog meer tijd besteden aan lekker eten en goede service!

Nog meer voordelen van de WijnSpijs app

Het proefboekje zit nu ook in de app. Nu kun je je WijnSpijs matches ook thuis of als je uit eten bent beoordelen en opslaan. Ook voor de organisatie is het veel handiger. Onverwacht gesloten restaurants, het verwerken van annuleringen… alles kan veel sneller met den nieuwe WijnSpijs app. Uiteraard blijven tijdens de overgangsperiode de reeds verzonden strippenkaart  geldig.  Voor alle nieuwe wandelingen geldt het ticket in de Wijnspijs App als enig geldig toegangsbewijs. Ingewikkeld? Nee hoor: als je een bestelling plaatst krijg je ook duidelijke uitleg of je kaarten toegestuurd krijgt of de nieuwe App moet gebruiken.

Kijk op WijnSpijs.nl voor alle wandelingen en het downloaden van de WijnSpijs app.

LINKS:

Lees hier een artikel op deze website over de WijnSpijs Wandelingen