Op zondag 11 juni organiseert Melman Communications, in samenwerking met Duitse-wijnspecialist Albert de Jong, een proeverij van Duitse wijnen.  Tijdens deze presentatie zullen, naast enkele importeurs, vooral vernieuwende, bekende en onbekende producenten hun wijnen presenteren.

Nieuwe handelspartners

Het evenement  met als ondertitel ‘New Talents from Rhine, Main & Mosel‘ vindt plaats in het Amstel Boathouse te Amsterdam en is uitsluitend toegankelijk voor de wijnhandel, pers en horeca. Het merendeel van de exposanten is op zoek naar nieuwe handelspartners in Nederland. Voor de actuele lijst van de deelnemende producenten van Duitse wijnen klik hier. Deze lijst wordt dagelijks geactualiseerd.

Bijzondere fotopresentatie en diner 

Verder kunt u genieten van het werk van de beroemde Duitse fotograaf Armin Faber, bekend van de vele foto’s van wijnlandschappen en zijn “Wijnaroma glazen”. Na de proeverij kunt u (tegen kostenvergoeding) deelnemen aan een Wine Maker’s Diner met de wijnproducenten.

Wijnaroma glazen Armin Faber Duitse wijnen

Duitse wijnen in Amsterdam, het programma

12.00 – 18.00 uur: doorlopende proeverij van Duitse wijnen
18.30 – 21.00 uur: Wine Maker’s Dinner

Locatie en inschrijven

Het Amstel Boathouse (voorheen Miranda Paviljoen) vind je aan de Amsteldijk 223, 1079 LK Amsterdam. Het Amstel Boathouse is schitterend gelegen aan de Amstel en er is volop parkeergelegenheid. Vanaf station Amsterdam RAI ligt het op 10 minuten loopafstand.
Inschrijven voor de proeverij kunt u via deze link.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Ghislaine Melman van Melman Communications, T: 071-572 42 02 / M: 06 – 14 789 441.