Wijnmakers & Chefs komt in september terug met twee bijzondere koppels. Maak in september in Chateau Het Scheepvaartmuseum kennis met de beste wijnen uit Italië en Chili uitgelegd door topwijnmakers in combinatie met gerechten van topchefs.

Wijnmakers & Chefs:
ingevlogen wijnmakers worden gekoppeld aan sterrenchefs*.
Elke week een nieuw duo.

Wijnmakers&chefs diner

Van 6 t/m 12 september komt uit Italië de wijnmaker van MezzaCorona over om samen met sterrenchef Menno Post* en Tjitze van der Dam van restaurant Olivijn uit Haarlem een geweldige culinaire avond te verzorgen.

Tot het assortiment van MezzaCorona behoren vanzelfsprekend een aantal verschillende stijlen Pinot Grigio en in rood zijn het vooral bijzondere regionale specialiteiten zoals Lagrein en Teroldego Rotaliano.

Van  13 t/m 19 september wordt niemand minder dan de wijnmaker van Montes uit Chili overgevlogen en speciaal uit Drenthe komen de sterren van restaurant de Loohoeve naar Amsterdam. Jeroen en Marleen Brouwers koken de sterren van de hemel met de fantastische wijnen uit Chili.

In 1987 was het Aurelio Montes en 3 partners die het initiatief namen om een wijnbedrijf te starten met als doel de volledige potentie van Chili als wijnland te benutten en de hoogst mogelijke kwaliteit wijn te produceren. En dat is inmiddels aardig gelukt!

Wijnmakers en chefs bordje

De eerste 3 weken van Wijnmakers & Chefs waren binnen 5 dagen uitverkocht.
Meld je aan zodat je verzekerd bent van een tafel tijdens de pre-reservering.
Pre-reserveringen donderdag 12 augustus om 11.00 uur
Reguliere Reserveringen zaterdag 14 augustus om 11.00 uur

Foto credits en meer info over deze bijzondere samenwerking: Wijnmakers & Chefs

Bron: persbericht

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏️ voor onze wekelijkse nieuwsbrief!