Wat is-ie leuk: de Wijnen & Wijnen Wijnscheurkalender 2021! Een heel jaar lang kun je elke dag genieten van grappige en soms verbazingwekkende anekdotes uit de wijnwereld, leren over druivenrassen, wijntermen onder de knie krijgen en nog veel meer.

Bron van informatie

De wijnscheurkalender 2021 staat vol boeiende, grappige en bizarre wijnweetjes. Zo wordt kort maar krachtig het verschil tussen de Rive Gauche en Rive Droite in Bordeaux uitgelegd, leer je wat het nut is van wijnvaten in de vorm van een betonnen ei, word je op de hoogte gebracht van de stand van zaken in wijnlanden als China, Roemenië, Israël, Turkije, Thailand en nog veel meer. En ken je het verhaal van de beroemde dame uit Champagne Veuve Clicquot al? Weet je wat ‘macération carbonique’ is en wat dat doet voor een wijn? O ja, ook tientallen druivenrassen passeren de revue. Kortom: de wijnscheurkalender is een veelzijdige bron van informatie.

(Inter)nationale wijnschrijvers

Niet alleen je wijnkennis krijgt een dagelijkse oppepper met de wijnscheurkalender, ook vind je er interviews met wijnexperts, wijnliefhebbers en producenten uit binnen- en buitenland. Zo laten niet internationale wijnschrijvers als Jancis Robinson MW, Jeannie Cho Lee MW en Tim Atkin MW, maar ook onze eigen Masters or Wines Cees van Casteren, Frank Smuders en Job de Swart, wijnschrijvers Harold Hamersma, Esmee Langereis, Charlotte van Zummeren en Onno Kleyn je weten wat wijn voor hen betekent, geven ze je leuke tips en informatie en delen ze met je welke wijn ze het liefst meenemen naar een onbewoond eiland

Ook BN-ners en topsomelliers komen aan het woord. Denk aan Astrid Joosten, Youp van ’t Hek, Henk Spaan, Marc Almert en Ruben Kwakman

Wijnbedrijven

Tot slot passeren talloze wijnbedrijven passeren de revue. Om er maar eens een paar te noemen: Ernst Loosen uit de Duitse Moezel, Wijngaard St. Martinus, Mouton Rothschild, Robert Mondavi, de Kleine Schorre, Betuws Wijndomein, Reestlandhoeve, Antinori, René Barbier, Julia Bertram Ahr, Michel Rolland, Angelo Gaja….

Kortom: de Wijnen & Wijnen Wijnscheurkalender is
een must-have voor iedere wijnliefhebber!

Wijnscheurkalender 2021 klein

De Wijnscheurkalender koop je makkelijk en snel bij Bol.com

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏️ voor onze wekelijkse nieuwsbrief!