Met het online bestellen van een speciaal samengesteld pakket van 12 wijnen bij Anfors-Imperial steun je het Nederlandse Rode Kruis en kun je vrijdag 27 maart geheel kosteloos deelnemen aan een online wijnproeverij met Master of Wine Frank Smulders. Lees verder in het persbericht hieronder.

Als wijnleverancier voor – met name – de horeca zijn we genoodzaakt onszelf opnieuw uit te vinden. De Europese wijnen in onze portfolio zijn geliefd in de gastronomie sinds 2002 en worden ook sinds 2014 online aangeboden aan consumenten. In deze spannende tijden focussen we op elkaars welzijn terwijl we het hoofd boven water proberen te houden. Wij zijn een familiebedrijf en we werken met familiebedrijven: wij, onze producenten en klanten worden hard getroffen. We willen voor elkaar zorgen. Geruststellen. Hoop geven. En daarom introduceren we vanaf vandaag het volgende:

Voor elke bestelling die u bij ons plaatst, doneren wij 10% aan het Rode Kruis omdat we een bijdrage willen leveren aan ouderen en kwetsbaren. Op vrijdag 27 maart licht Frank Smulders MW een aantal wijnen toe in een online wijnproeverij waar u kosteloos aan kunt deelnemen.

Deze actie wordt belangeloos gesteund door Frank Smulders. Hij verzorgt een ludieke online vrijdagmiddagborrel waarin twaalf wijnen worden toegelicht. U kunt meeproeven, genieten van de uitgebreide kennis van Frank, de wijnen en het gezelschap van andere wijnliefhebbers:

vrijdag 27-03-2020 van 17 tot 18 uur – witte wijnen

vrijdag 27-03-2020 van 18 tot 19 uur – rode wijnen

We proeven zes wit en zes rood. Deze wijnen zijn zorgvuldig gekozen en kenmerkend voor ons assortiment: zuiver, druif- en terroirgedreven, van hoge kwaliteit en gemaakt door gepassioneerde families. U kunt deze wijnen als pakket kopen van twaalf of zes wijnen (wit óf rood, met mooie korting). Uiteraard kunt u ook één wijn en per fles bestellen. Van élke verkochte fles doneren wij 10% aan het Rode Kruis. Zodat het Rode Kruis op steeds meer plekken voor de kwetsbaren onder ons in actie kan komen tegen het Corona-virus. En als onze actie een succes blijkt, doen we het langer en organiseren we nog een online proeverij.

De wijnen bestellen en meer over deze actie via de website van Anfors-Imperial

Bron: persbericht

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏️ voor onze wekelijkse nieuwsbrief!