Kies voortaan bij ieder gerecht dé perfecte wijn! Ontdek samen met vinoloog Angelique Meulendijks de geheimen achter het combineren van wijn en spijs en geniet van heerlijke wijnen met bijpassende gerechten van restaurant De Plasmolense Hof.

Op zaterdag 1 oktober staan vinoloog Angelique Meulendijks en restaurant De Plasmolense Hof voor u klaar tijdens een heerlijke wijn-spijs lunch. Verrassende wijnen zullen de revue passeren, begeleid door culinaire bijpassende gerechten. Angelique neemt u mee naar verschillende wijnlanden en wijngebieden. Ook deelt ze tips & tricks voor het combineren van wijn en spijs, zodat u voortaan bij ieder gerecht dé perfecte wijn kiest.

U bent van harte welkom vanaf 12.30 uur om te genieten van het aperitief. Om 13.00 uur gaan we aan tafel en serveren we een vier gangen verrassingsmenu in de vorm van een vorkjeslunch, met bij elke gang een bijpassende wijn. Bij de vorkjeslunch hoeft u niet te kiezen. Wij serveren u namelijk vier gangen met culinaire gerechtjes: een voorgerechtje, twee hoofdgerechtjes en een dessert toe. Dit samen maakt een vier gangen menu met vier mooie seizoensgerechten, die we u op gepaste wijze serveren.

Info wijn-spijs lunch 
Prijs vier gangen vorkjeslunch met vier bijpassende wijnen, ontvangst met aperitief, tafelwater en brood 59,50 p.p.
Zaterdag 1 oktober 12.30-15.30 uur
Restaurant de Plasmolense Hof
Rijksweg 203
6586 AA Plasmolen
www.deplasmolensehof.nl
Inschrijven via angelique.meulendijks@gmail.com

Angelique Meulendijks is Registervinoloog® en horeca-wijnadviseur. Daarnaast is ze SDEN-wijndocent en organiseert ze wijn(-spijs) proeverijen voor bedrijven en particulieren. Als echte bourgondische Brabantse is ze een liefhebber van lekker eten en drinken en vindt ze het leuk om mooie wijn-spijs combinaties te ontdekken.

Meer over en van Angelique op deze website vind je hier

🍇🥂Geen enkel culinair nieuwtje missen🍷🍴?
Schrijf je dan hier in
voor onze wekelijkse nieuwsbrief en/of
volg Anne-Wies op
InstagramLinkedInofFacebook

#angeliquemeulendijks