Met 24 wijn-, port- of bierflesjes aftellen tot kerst, hoe leuk is dat? Adventskalenders, wie is er niet groot mee geworden. Elke dag in december een raampje openmaken tot uiteindelijk het kerstfeest begint. Toen ik klein was, was dat elke dag een chocolaatje, maar er zijn nu zoveel meer versies van deze populaire kalender. Zoals de wijn-, bier- of port adventskalenders! Hier een paar leuke adventskalenders op een rijtje.

Quevedo Port adventskalender

“Adventskalender, maar dan met Port! Elke dag een verrassing, een glazen flesje met port. Elk jaar weer een succes met de feestdagen!”
€ 67,50
www.zwolsporthuis.nl

Quevedo port adventskalender

ALDI wijnadventskalender

“Met de wijnadventskalender van ALDI wordt december extra feestelijk! Tel met 24 wijnflesjes af tot kerst. Incl. een aantal van hun prijswinnende wijnen, zoals Kaapse Pracht, Adega de Pegões en Gran Livenza Cava.”
Prijs: € 49,95
www.aldi.nl
Aldi wijn adventskalender

Wijnbeurs wijnadventskalender

“Aftellen naar kerst was nog nooit zo leuk met deze unieke Wijnbeurs Adventskalender. Wijn is namelijk niet alleen genieten, maar ook een ontdekkingstocht. Beleef deze decembermaand daarom een ware wijnreis en ontdek 24 verschillende wijnen. Deze wijnen zijn zorgvuldig voor u geselecteerd en verpakt in handige tubes van 100 ml. Niet alleen een geweldig cadeau voor uzelf, maar ook voor uw vrienden en familie.”
Prijs: € 59,99
www.wijnbeurs.nl

wijnbeurs adventskalender

Dare to drink different BIER adventskalender

“Dé enige echte Adventskalender bierbox, vol met 24 verrassende bieren en een speciaal Dare to Drink Different proefglas, dat je voor alle bieren gebruiken kunt. Wees er snel bij, want OP=OP! De Adventskalender bevat bekende, onbekende én speciaal voor deze proefdoos gebrouwen bieren van bijvoorbeeld KEREL uit België en Van Moll uit Eindhoven. Perfect als cadeau – desnoods voor jezelf! Elk bier wordt vergezeld door een video waarin het bier wordt toegelicht. Scan simpelweg de QR code: elk bier, in elk vakje, heeft zijn eigen verhaal. Zo tel je smakelijk af van 1 december tot de kerst!”
€ 59,99
www.gall.nl

Bier adventskalender Gall 1

Bier adventskalender EXPERIENCE BOX

“Deze Adventskalender is een unieke bier-experience om af te tellen tot de feestdagen. Hierin vind je klassieke bieren zoals Kwak, Tripel Karmeliet en Leffe, maar ook craft bieren zoals Goose Island, Birra Del Borgo en Ginette. Ideaal als cadeau voor de bierliefhebber of om zelf van te genieten.”
€ 49,99
www.gall.nl

Beer exeperience box adventskalender Gall_500

Leuke andere adventskalenders

Toch liever een adventskalender zonder drankjes? Dan zijn er nog tal van andere leuke te koop. Zoals deze met echte Côte d’Or of Callebaut chocolade, of een adventskalender met minipotjes jam van Bon Maman. Heel leuk vind ik deze ook met tuinzaadjes, de Clarins schoonheids adventskalender, de Essie kalender met allerlei nagellakjes en de Balea Men, met verzorgingsproducten voor, juist ja, de man.

Adventskalenders 2021 divers

Zelf even rondneuzen en inspiratie opdoen?
Een overzicht van deze adventskalenders vond ik bij Bol.com.

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏️ voor onze wekelijkse nieuwsbrief!