Van 26 augustus tot en met 1 september restaurant Bentinck voor de allereerste keer de Week van de Nederlandse wijn. De Nederlandse wijn is van bijzonder goede kwaliteit en verdient het om in de schijnwerpers te worden gezet. “Tijdens deze week schenken we in het arrangement alleen wijn van eigen bodem, zodat u kennis kunt maken met het moois van eigen land.”

Week van de Nederlandse Wijn

Op maandag 26 augustus organiseerde restaurant Bentinck de eerste proeverij van Nederlandse wijnen. Deze proeverij, met aansluitend een lunch, was een groot succes. Wil jij ook genieten van heerlijke gerechtjes  en bijpassende Nederlandse wijnen? Dan zijn hier een paar ideetjes. Laat je verrassen door sommelier Jan-Jaap Swijnenburg en het keukenteam van restaurant Bentinck.

Zaterdag 31 augustus: Betuws Wijndomein

Op zaterdag 31 augustus wordt een wijn-spijs diner georganiseerd in samenwerking met wijnmaker Diederik Beker van het Betuws Wijndomein. Voor een 6 gangen all in diner betaal je €99,50- p.p.

Diederik Beker Facebook

Zondag 1 september: prijswinnende Nederlandse wijnen

Op zondag 1 september een diner plaats met uitsluitend prijswinnende Nederlandse wijnen, waarbij je ook kennis kunt maken met de wijnmakers. Voor een 5 gangen all in diner betaal je  €85,- p.p.

Reserveren?
Voor meer informatie over deze “Week van de Nederlandse wijn” en direct reserverend kijk op de website van restaurant Bentinck.

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in✏️voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

#nederlandsewijn