Samenwerken met Anne-Wies.NL

Advertorial 

Een artikel over jouw bedrijf, merk of product op Anne-Wies.NL. Dit kan in de vorm van een door mij geschreven persoonlijk verhaal, een review, een recept met wijnadvies etc. Graag denk ik met je mee! Enkele voorbeelden van advertorials vind je hier.

Review 

Voortdurend ben ik op zoek naar nieuwe Wine & Food gerelateerde producten, boeiende wijnen, culinaire hotspots en andere ‘culinaire nieuwigheidjes’. Wil je graag mij kennis laten maken met je product of me uitnodigen voor je persreis of event? Neem dan contact op en ik reageer p.o. Enkele voorbeelden van reviews kun je hier bekijken.

Banner

Een banner plaatsen op mijn website? Goed idee! Met een banner (een afbeelding of tekst in de zijbalk van mijn website) ben je gedurende langere tijd zichtbaar op mijn homepage of naast een artikel. Een banner levert in korte tijd veel bereik op naar de link die je achter de banner wenst.

Voorbeelden van samenwerkingen

Artikel/gastblog in opdracht

Aansprekende teksten? Ik schrijf ze graag voor je. Off- en online. Ik heb een ruime ervaring met SEO (belangrijk voor de vindbaarheid op het internet) en social media. Wijnbeschrijvingen voor website of wijnkaart, columns, (wijn)reisverslagen etc. Ik ga er graag mee aan de slag! Enkele voorbeelden:

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Meer over mij? Klik hier!
AW Wijngaard China Longyan

Begin 2017 ben ik met deze website begonnen. Nu, zo’n twee jaar later, gelden voor mijn website onderstaande cijfers. En de groei zet razendsnel door.

Bezoekers en volgers Anne-Wies.NL
> 20.000
Peildatum 1 januari 2019

Website per maand:

  • bezoekers uniek 12.200
  • pageviews 16.519
  • abonnees wekelijkse nieuwsbrief 475

Social Media volgers:

  • Instagram 1.749
  • Facebook volgers 1.420
  • Facebook vrienden 1.749
  • Twitter 1.681
  • LinkedIn 1.335
Mijn CV vind je hier