Advertorial 

Een artikel over jouw bedrijf, merk of product op Anne-Wies.NL. Dit kan in de vorm van een door mij geschreven persoonlijk verhaal, een review, een recept met wijnadvies etc. Graag denk ik met je mee!

Review 

Voortdurend ben ik op zoek naar nieuwe Wine, Food en Travel gerelateerde producten, boeiende wijnen, culinaire hotspots en andere ‘culinaire nieuwigheidjes’. Wil je mij graag kennis laten maken met je product of me uitnodigen voor je persreis of event? Neem dan contact op en ik reageer zsm.

Banner

Een banner plaatsen op mijn website? Goed idee! Met een banner (een afbeelding of tekst in de zijbalk van mijn website) ben je gedurende langere tijd zichtbaar op mijn homepage of naast een artikel. Een banner levert in korte tijd veel bereik op naar de link die je achter de banner wenst.

Artikel/gastblog in opdracht

Aansprekende teksten? Ik schrijf ze graag voor je. Off- en online. Ik heb een ruime ervaring met SEO (belangrijk voor de vindbaarheid op het internet) en social media. Wijnbeschrijvingen voor website of wijnkaart, columns, (wijn)reisverslagen etc. Ik ga er graag mee aan de slag! Neem contact op voor de mogelijkheden.

AW profielfoto 2024

Anne-Wies.NL in cijfers (mei 2024)
> 30.000

Website per maand:

  • bezoekers uniek 16.6 k
  • pageviews 18.7 k
  • abonnees wekelijkse nieuwsbrief 1.1 k

Social Media:

  • Instagram 11.6 k
  • LinkedIn 2.6 k
  • Facebook 4.8 k
  • Twitter 1.6 k