Onderstaande email vond ik in mijn inbox. Heel jammer dat Alex van de Sluis de knoop door heeft gehakt en stopt met zijn webshop Vinuri & Wijnen, gespecialiseerd in Roemeense wijnen. Ik heb met veel plezier voor hem de wijnen beschreven. Mooie wijnhuizen en wijnen, stuk voor stuk. 

Graag deel ik dan ook onderstaande ‘afscheidsmail’. Ben je een ondernemer met interesse in de verkoop van Roemeense wijnen? Neem dan contact op met Alex: vinuriwijnen@gmail.com. Ben je wijnliefhebber en wil eens een andere wijn dan die uit de ’traditionele’ wijnlanden? Profiteer dan van de 10% korting die Vinuri & Wijnen nu biedt. Scroll naar het eind van de email voor de link.

22 vinuri compleet VLang heb ik geaarzeld, ga ik verder of stop ik ermee.
In september 2020 ben ik gestart met de website Vinuri & Wijnen, Roemeense premium wijnen. We zaten midden in de corona periode en alle horeca en winkels waren gesloten. Mijn bedrijf, nijssenvandesluis werving en selectie kreeg flinke klappen. Medewerkers in de horeca, detailhandel en schoonmaak zaten per direct thuis zonder werk.
 
In het verleden kwam ik regelmatig in Roemenië. Een mooi land dat wij als Nederlanders eigenlijk niet kennen. Ik had contacten met een wijnhuis en heb toen de keuze gemaakt om een website te openen met Roemeense premium wijnen.
Al heel snel kwamen er veel orders. Webwinkels waren tijdens de coronaperiode ‘booming’ de webwinkels en bezorgers in Nederland konden het werk amper aan.
 
Ondertussen ben ik gestopt met mijn werving en selectiebureau en aan het werk gegaan bij een werkgever. Best wel even slikken om weer bij een ‘baas’ aan het werk te gaan als (oud) ondernemer.
 
Een webwinkel is heel leuk om ‘erbij’ te doen. Veel mensen denken, dat ga ik doen en starten. Na de eerste orders krijgen ze de smaak snel te pakken.
Ik werkte vanuit huis. Pallets wijn werden thuis bij mij bezorgd en ik sjouwde die naar mijn  thuiskantoor 1 hoog.
’s-Avonds na mijn werk de pakketten inpakken en tussen mijn werkzaamheden door de pakketten afgeven bij PostNL. Ook het onderhoud website, productomschrijvingen maken,  teksten laten vertalen van Roemeens naar Nederlands. Er kwam heel veel bij kijken.
 
Altijd leuke gesprekken in mijn dagelijkse netwerk, veel mensen weten het en zijn nieuwsgierig wat mijn connectie met Roemenië en de wijnen is.
 
De website heeft enige tijd te koop gestaan, helaas niet gelukt om te verkopen. Mocht er een belangstellende zijn in mijn netwerk, neem contact op dan kijken we naar de mogelijkheden.
 
Maar…………. Er is nog voorraad en die mag op…!
Mensen die de wijnen kennen weten dat deze heel goed zijn!
 
Op de site kan er besteld worden tot de voorraad op is. Sommige wijnen zijn al op.
De wijnen zijn te bestellen met de kortingscode 10PROCENT deze kan je in het bestel proces invoeren en word op je bestelling in mindering gebracht.

10PROCENT
 https://www.vinuriwijnen.nl/
Via deze email wil ik iedereen hartelijk danken voor de orders.
Het was een hele leuke tijd waar ik met veel plezier op terug kijk.

Geniet van de wijn, van elkaar en de zomer die voor ons ligt….

Alex van de Sluis

🍇🥂Geen enkel culinair nieuwtje missen🍷🍴?
 Schrijf je dan hier in
voor onze wekelijkse nieuwsbrief en/of
volg Anne-Wies op
InstagramLinkedIn of Facebook