Op vrijdag 11 november is het ‘singles day’ en precies op die dag opent het Pays d’Oc IGP Date Café in de poolbar van de Kanarie Club in Amsterdam. In het Pays d’Oc IGP Date Café kun je 12 ‘single’ druivenrassen uit de Pays d’Oc proeven. 

Vind jouw druivenras

Ben jij meer een Sauvignon Blanc of Chardonnay type? Het DNA van Pays d’Oc IGP ligt in de monocépage wijnen, oftewel wijnen gemaakt van één ‘single’ druivenras. Op de wijnkaart van het Pays d’Oc IGP Date Café ontdek je 12 verschillende druivenrassen. Met behulp van een wijnwegwijzer en advies van een sommelier helpt het Zuid-Franse wijn kwaliteitslabel jou op weg, om je perfecte wijnmatch te vinden, op basis van jouw favoriete druivenras!

Kanarie Club Poolbar Pays d'OC Anne-Wies.nl

De sfeervolle poolbar van de Kanarie Club in Amsterdam

Speeddate: vind jouw ‘partner in wine’

Voor singles is er nóg meer te ontdekken: ga op zoek naar jouw ‘partner in wine’ tijdens een van de speeddate avonden. Op 11, 12 en 13 november van 19:30 tot 21:30 uur staat het Pays d’Oc IGP Date Café in het teken van speeddaten, op zoek naar jouw perfecte wijnmatch. Meld je aan via www.proefpaysdoc.nl  en koop een kaartje voor €15, inclusief twee glazen Pays d’Oc IGP en bitterballen tijdens het daten. De leeftijdscategorie voor de speeddate avonden is 20 tot 35 jaar. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen, ontvang je een dag van tevoren een e-mail of het speeddaten doorgaat. Mocht dit niet zo zijn, dan ben je natuurlijk van harte welkom om alsnog van een glas Pays d’Oc IGP te genieten, of krijg je jouw geld terug.

Na 11, 12, 13 november, is de pop-up geopend voor dates, mensen die graag genieten van een glas Pays d’Oc IGP of dates via dating app Breeze.

Mocht je wel al gelukkig zijn in de liefde, niet getreurd!
Iedereen is welkom in het Pays d’Oc IGP Date Café.

Openingsdata- en tijden

Open van donderdag 11 t/m zaterdag 19 november 2022, elke avond van 17:00 – 22:00 uur.
Op 11, 12 en 13 november van 19:30 tot 21:30 uur gereserveerd voor speeddates, maar voor en na het speeddaten is het café geopend voor andere gasten.
Van 14 tot 19 november is het Date Café voor iedereen geopend van 17:00 tot 22:00 uur.

Over Pays d’Oc IGP

Pays d’Oc IGP (Indication Géographique Protégée) is een officieel wijnkwaliteitslabel en vertegenwoordigt zo’n 1.080 bedrijven en 13.000 wijnproducenten. Het Pays d’Oc gebied omvat de helft van de Languedoc-Roussillon streek en is volume marktleider in export van Franse wijnen. Het DNA van Pays d’Oc IGP ligt in de cépage met hoge kwaliteit en diversiteit, die het mogelijk maken om een Pays d’Oc IGP wijn te koppelen aan elke stijl van eten. Pays d’Oc IGP is de Franse marktleider op het gebied van monocépagewijnen, d.w.z. wijnen met één enkele druivensoort. Tot slot is in Nederland 30% van de Franse wijnimport afkomstig van Pays d’Oc IGP wijngaarden. Voor meer informatie zie www.proefpaysdoc.nl.

🍇🥂Geen enkel culinair nieuwtje missen🍷🍴?
Schrijf je dan hier in
voor onze wekelijkse nieuwsbrief en/of
volg Anne-Wies op
InstagramLinkedIn of Facebook