Vicente Gandía is een grote en stabiele speler op de Nederlandse markt met bekende merken als Hoya de Cadenas, Nebla en Marqués del Turia. Omdat deze wijnen een uitzonderlijk goede verhouding tussen kwaliteit en prijs hebben, sluiten zij naadloos aan bij het portfolio van DGS WIJN. 

“Er zullen op korte termijn ook nieuwe en vaak innovatieve concepten worden gelanceerd zoals een Bobal Blanco & Nero van de succesvolle wijnmaker Pepe Hidalgo. Op basis van onze kennis van de Nederlandse markt zullen wij samen met het team van Vicente Gandía nieuwe wijnen gaan ontwikkelen voor vakhandel, horeca en retail. Via onze horeca leverende partners in de markt kunnen wij de bestaande distributie aan hotels, restaurants en cateraars probleemloos garanderen”.

Javier Gandía (DG Vicente Gandía) en Joris Snelten (CEO Delta Wines) tekenen de samenwerkingsovereenkomst samen met Didyne Snoek (Senior Buyer Delta Wines, links) en Russell Burgess (Export Director Vicente Gandía, rechts)

Over VICENTE GANDÍA

Vicente Gandía is een wijnproducent, opgericht in 1885 te Valencia. Inmiddels heeft de vierde generatie van de Gandía familie de leiding in handen.
Vicente Gandía is altijd trouw gebleven aan de normen en waarden waarop het bedrijf gebouwd is, namelijk een bijdrage leveren aan het welzijn van de maatschappij en het blijven innoveren en verbeteren van het bedrijf zonder de traditie te vergeten.
Vicente Gandiá wordt gekarakteriseerd door haar internationale aanpak die ervoor gezorgd heeft dat de wijnen in meer dan 90 landen en op 5 continenten verkocht worden.

Javier Gandía (Managing Director) motiveert zijn keuze als volgt: “Wij zijn blij een partner op de Nederlandse markt te hebben gevonden die net als wij onafhankelijk, marktgericht en slagvaardig is. Delta Wines voelt als familie”

Over DELTA WINES

Delta Wines is een internationaal georiënteerde marktspeler in wijn, met een belangrijke rol op de Nederlandse markt. Delta Wines omvat zeven autonome bedrijven met één backoffice in Waddinxveen, Nederland en is de grootste wijnimporteur in Nederland. Het bedrijf heeft een jong en ambitieus team met een groot onderscheidend vermogen. Onze verschillende werkmaatschappijen waaronder DGS WIJN, Coenecoop Wine Traders, Pallas Wines en La Source, selecteren hun wijnen wereldwijd en leveren zowel aan detailhandel als groothandel, traditionele vakhandel, taxfree, online en export.

Bron: persbericht

Lezen over de avonturen van CEO Joris Snelten in Zuid-Afrika? Check this

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏️ voor onze wekelijkse nieuwsbrief!