Met de Tweedekamer-verkiezingen morgen loopt de verkiezingskoorts aardig op. De sfeer is niet altijd even gemoedelijk, maar gelukkig is er ook een positieve verkiezing: de Cum Laude Awards 2017! 

De ándere belangrijke Nederlandse verkiezingen

De Cum Laude Awards 2017: de ándere belangrijke Nederlandse verkiezing. Welke zuivelboer heeft dit jaar de lekkerste kaas? In 22 categorieën kent een deskundige jury gouden, zilveren en bronzen medailles toe tijdens deze landelijke kaasverkiezing op 27 maart. Dit jaar mag ook het publiek zijn stem uitbrengen voor een speciale publieksprijs . De Cum Laude Awards zijn belangrijk voor de zuivelboeren, maar óók voor Nederland. Het is een ode aan de prachtige, oeroude traditie van kaasmaken op de boerderij.

verkiezingen Boer Cum Laude Awards

Cum Laude, verkiezingen voor zelfzuivelende boeren

Meer dan 80 kaasboerderijen strijden om de eervolle Cum Laude titel. De prijsuitreiking is op 27 maart in Fort Wierickeschans in Bodegraven, midden in Hollands Groene Hart. De Cum Laude awards zijn inmiddels een begrip voor elke professional met een hart voor kaas. Van boerderijwinkels en markten tot supermarkten, speciaalzaken en horeca: met de Cum Laude awards slaat men de handen ineen om onze authentieke sector in het zonnetje te zetten. Én de verkoop van echte boerderijzuivel te stimuleren. Om de awards extra onder de aandacht te brengen, voeren de zuivelboeren dit jaar een ludieke ‘verkiezingscampagne’, met verrassende verkiezingsposters: Stem voor kaas van de boer!

 

LINKS:

Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Kijk voor alle info op de website van Boerderijzuivel 

Lees meer over deze wedstrijd

Lees meer over de wedstrijd vorig jaar