JP. Chenet, wellicht het meest bekende Franse wijnmerk van Nederland, viert haar 35-jarige verjaardag op een wel hele speciale manier.  JP. Chenet geeft maar liefst vijftien verzorgde verjaardagsfeesten weg! Een uniek feest wordt bij jou thuis verzorgd, met je favoriete JP. Chenet wijn, 30 van je beste vrienden, de catering en aankleding.

Ga naar naar de website, doe mee en wie weet ben je één van de gelukkige winnaars!

Hoe je een feestje kunt winnen

Wat moet je precies doen om een feestje te winnen? Ga naar www.jpchenet.nl, Facebook of Instagram, kies je provincie, upload een feestelijke foto en vul je persoonlijke gegevens in. Laatste stap: WINNEN! De foto’s met de meeste stemmen winnen. Deel daarom je inzending met familie en vrienden via Facebook, Instagram of Whatsapp en zorg dat je de meeste stemmen krijgt. Je hebt tot 1 december 2019 de tijd om mee te doen.

JP. Chenet Party on Tour uitgelicht 2

 

Anne-Wies.NL maakte eerder een spraakmakende lunch mee met wijnen van JP. Chenet.
Meer daarover lees je hier

Chenet flessen

Over JP. Chenet

Bij JP. Chenet staat het Franse joie de vivre centraal: het genot van proeven en het plezier van delen. Toegankelijke wijnen van goede kwaliteit, tegen een eerlijke prijs, bijna overal verkrijgbaar. In 176 landen wordt van deze lekkere wijn genoten, JP. Chenet is dan ook het grootste Franse wijnmerk ter wereld.  JP. Chenet is onderdeel van de groep Les Grands Chais de France. De wijnen van JP. Chenet zijn in Nederland verkrijgbaar bij onder andere Jumbo, Makro en DirckIII in de cépages en blends Colombard-Sauvignon, Chardonnay, Merlot, Cabernet-Syrah, Grenache-Cinsault (rosé), Medium Sweet, ICE Edition rosé en wit en Gold Muscat Divine Sparkling.

Bron: persbericht PitchPR

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in✏️voor onze wekelijkse nieuwsbrief.