Verbunt Verlinden is sinds 1 september j.l. de nieuwe naam van het voormalige Verbunt Wijnkopers en Verlinden Drink & Discover. Afgelopen mei werd bekend gemaakt dat Verbunt Wijnkopers, Verlinden Drink & Discover over heeft genomen. De Najaarsproeverij werd gekozen voor de officiële start als Verbunt Verlinden.

MEER DAN 300 JAAR AAN WIJNERVARING ONTHULT NIEUWE IDENTITEIT: VERBUNT VERLINDEN IS EEN FEIT!

De Najaarsproeverij vond plaats op 9 en 10 september bij Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd. De officiële onthulling van het nieuwe logo, team en assortiment van Verbunt Verlinden waren reden genoeg om het extra groot aan te pakken. Peter van Houtert, Managing Director: “We zijn trots op onze nieuwe organisatie en hebben hard gewerkt om een prachtig, nieuw en toonaangevend wijnbedrijf te kunnen presenteren”.

verbunt verlinden -logo-300x140

Het logo is een vertaling van het wereldse assortiment en de dynamische kolk van wijn in een glas. De namen van beide bedrijven zijn behouden. Zoals tijdens de onthulling werd verteld door Peter van Houtert: “We bestaan los van elkaar al decennia lang onder deze namen en onze klanten moeten die band met ons blijven voelen. Zowel bestaande als nieuwe klanten voelen zich hierdoor vertrouwd met het assortiment, maar ook met de service en kwaliteit die zij bij ons gewend zijn. Die service, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn door de overname alleen maar vergroot”.

De kernwoorden waar Verbunt Verlinden voor staat zijn een weerspiegeling van de discipline waarmee al jaren door beide bedrijven werd gewerkt. Verbunt Verlinden is een premium wijnimporteur met een sterk assortiment in zowel de Oude Wereld als de Nieuwe Wereld wijnen.

Met 415 open wijnen, zo’n 700 bezoekers en 59 aanwezige medewerkers én leveranciers was deze editie van de Najaarsproeverij een groot succes. Verbunt Verlinden is klaar voor een sprankelende toekomst.

Meer over deze najaarswijnproeverij binnenkort op Anne-Wies.NL

Bron: persbericht

LINKS:

www.verbuntverlinden.nl/ www.wijnkring.nl

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in✏️voor mijn wekelijkse nieuwsbrief!