Zat jij tijdens de feestdagen ook zo af en toe met je handen in het haar? Wist je even niet hoe je die vis moest fileren of dat vlees ‘sous vide’ garen? Wilde die sushi maar niet lukken of was dat heerlijke brood niet zo lekker als je voor ogen had? Dan zijn de online kookcursussen van CookingAcadmy.nl een aanrader voor je! 

‘Recepten zijn trucjes, het draait om kennis en techniek’
CookingAcademy.nl is hét online kookplatform van Nederland

Robert Verweij, tv-kok, culinair docent en vinoloog, geeft al meer dan 20 jaar kook- en wijncursussen. Over zijn CookingAcademy zegt hij: “Als thuiskok vind je het heerlijk om mensen te zien smullen van jouw gerechten.  Met onze online cursussen leren we je geen recepten maken, want recepten zijn trucjes. Ik leer je, samen met mijn team van gespecialiseerde culinaire collega’s, technieken en processen beheersen waar je honderden gerechten mee kunt maken. Zo wordt de cursus broodbakken gegeven door niemand minder dan de bekende ‘handjes in het deeg’ bakker Edwin Klaasssen, de biercursus door Master biersommelier en zytholoog Fiona de Lange en de koffiecursus door de beste en bekendste barista van Nederland Jeroen Veltkamp.

Voor starters en (thuis)koks)

Robert Verweij  “Online heb je de mogelijkheid om elke video op je gemak nog eens terug te kijken en je kunt elke cursus geheel op je eigen tempo doorlopen. De cursussen zijn voor iedereen toegankelijk. Echte starters beginnen bij de basis en doen rustig aan, maar ook (thuis)koks met wat meer ervaring kunnen rekenen op een flinke upgrade van hun skills. Wist je bijvoorbeeld dat het verschil tussen stoofvlees en draadjesvlees op precies 91 ºC ligt?”

CookingAcademy compilatie

Korte workshops

CookingAcademy.nl heeft een aantal nieuwe, zeer populaire workshops ontwikkeld. Zo staan er online workshops als groenten fermenterende perfecte hamburger maken,  chocolade slagroomtruffels maken, top thee zetten, je eigen zuurdesem maken en meer interessante workshops op het programma.

CookingAcademy community

Het team van de chef-kok bestaat onder meer uit een (pizza)bakker, patissier, sushi-kenner, barista en theesommelier. Van vlees tot groente en van desserts tot bier: elke discipline komt aan bod. Maar de online kook- en wijnacademie biedt nog meer. Bij iedere cursus krijg je gratis toegang tot de online community van CookingAcademy.nl. “Via deze community kun je vragen stellen aan en contacten leggen met andere koks”, vertelt Verweij. “Daarnaast zullen docenten regelmatig interessante content als tips en recepten plaatsen. Een waardevolle aanvulling op de cursus.”

Door middel van een gratis proefles ontdek je of het volgen
van een volledige cursus iets voor jou is.
Aanmelden kan via CookingAcademy.nl.

 

🍇🥂Geen enkel culinair nieuwtje missen🍷🍴?
 Schrijf je dan hier in
voor onze wekelijkse nieuwsbrief en/of
volg Anne-Wies op
InstagramLinkedIn of Facebook