Langzaamaan mogen we meer. We mogen weer naar buiten, elkaar weer ontmoeten, hoewel 1,5 m afstand houden en handen wassen cruciaal blijven. We kunnen onze vrienden weer uitnodigen voor een brunch, borrel, feestje binnen of buiten in de zomer onder een parasol. Verras je gasten eens met een van de lekkere en bijzondere borrelplanken uit ‘Van de plank’.

Van de plank geeft 30 originele ideeën: serveer een Spaanse plank met pintxos van inktvis, aardappeltortilla’s en pan con tomate. Of kies voor een Thaise -, Franse -, Zweedse – of veganistische borrelplank. Sluit een etentje af met een dessertplank en serveer frambozentaartjes, rijstepap en cheesecakes met limoen. Brunch, borrel, feestje of gezellig tijdens een donkere herfstavond: verras je gasten met lekkere en bijzondere borrelplanken. Van de plank geeft 30 originele ideeën”

Van de plank is niet alleen tof voor jezelf, het is ook een inspirerend boek om cadeau te geven.

Van de plank geeft inspiratie voor iedereen die op een originele manier voor de dag wil komen met iets lekkers. Van brunch tot en met dessert en van fruits-de- mer-plank tot en met een chocoplank. Zoet of hartig, oosters of mediterraans, hot & spicy of juist mild en kruidig.

Elke plank bestaat uit drie gerechtjes en een korte lijst met aanvullende ingrediënten voor een maximaal feestelijk resultaat. Het enige dat ik mis is een leuk wijnadvies bij de verschillende planken. Maar daarvoor kun je altijd Anne-Wies.NL inschakelen:-).

Van de Plank borrelplanken

Van de plank inkijken en/of kopen?
Dat doe je makkelijk en snel bij Bol.com

Uitgever: Goodcook | Auteur: Sabrina Fauda-Rôle | ISBN: 9789461432216 | Pagina’s: 64 | €12.50

🍇🍷🍴Geen enkele recensie, recept met wijnadvies, wijnweetje of culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏️ voor onze wekelijkse nieuwsbrief.