-vers van de pers-

“ZTRDG staat voor zaterdag, de lekkerste dag van de week. Geen zeurende wekker, maar langzaam wakker worden, ontbijten en de tijd nemen voor wat er op je pad komt. Over de markt slenteren voor lekkere boodschappen, bijvoorbeeld. Of je laten inspireren in mooie winkels, een museum of het theater. En uitgebreid koken en daar met aandacht van genieten. Dat noemen wij het ‘zaterdaggevoel’: op zaterdag genieten we met z’n allen nét iets meer van het leven.”

ZTRDG

ZTRDG, het kan lekker wel!

En nu heeft ZTRDG iets nieuws: Boodschappen rechtstreeks van de boer of producent thuisbezorgd. Dat is nu mogelijk bij het geheel vernieuwde online marktplein van ZTRDG. Initiatiefnemers bieden een goedgevulde online foodmarkt met aanbod van meer dan 450 dagverse producten van 70 producenten, voornamelijk van eigen bodem. Met dit nieuwe initiatief vindt ZTRDG de wereld van fresh food delivery opnieuw uit door ‘van boer tot bord’ voor iedereen bereikbaar te maken, zonder abonnementsverplichting. Na een succesvolle start in Amsterdam & Amstelveen, wordt vanaf 18 april in heel Nederland bezorgd.

0005101_hoera-we-zijn-open

Je weet bij wie je koopt

ZTRDG biedt een uitgelezen selectie van de lekkerste producten die afkomstig zijn van boeren, tuinders, kwekers, bakkers, vissers, imkers, kaasmakers, slagers en andere (kleine) producenten. Uit dit uitgebreide aanbod stel je zelf je eigen boodschappentas samen. Vis, zojuist uitgeselecteerd op de visafslag door Henry van Diermen, de sappige Kromhoekster kip van pluimveehouder Co Bakx of één van de vers gemaakte siropen van Pinky Rose. Maar ook voor brood, kaas, vis, fruit en andere boodschappen kun je bij ZTRDG terecht. De wisselende recepten bieden begrijpelijke en leesbare inspiratie wat je met al deze mooie producten kunt doen. Fraai gefotografeerd wordt stap-voor-stap uitgelegd hoe je een gerecht maakt. Ook de producenten komen volop aan het woord.

0005073_welkom-op-ons-bruisende-marktplein-vol-lekkers

Voordelen op een rij

Het aanbod van producten is door het ZTRDG-team met zorg en aandacht uitgekozen. Het bijzondere is dat juist de gebruiker zelf zijn boodschappentas samenstelt. Dit lijkt in supermarkt-begrippen de normaalste zaak van de wereld, maar is met producten die direct van het land komen een enorm logistieke uitdaging. De tassen worden dan ook dagelijks met de hand ingepakt en vervoerd door een select gezelschap van lokale logistieke partners.

Knettervers: vandaag bezorgd = gisteren geoogst

 • Kwaliteit: producten van kleine producenten in optimale conditie; volrijp, geen onnodige toevoegingen en de juiste grondstoffen;
 • Heel veel Inspirerende recepten; met 1 klik op de muis kun je de seizoensrecepten bestellen
 • Gemak;
  • een marktplein met zeven productcategorieën in één;
  • Géén abonnement; géén vooraf samengestelde pakketten;
  • 24/7 bestellen;
  • Kies je eigen bezorgmoment gedurende de week

ZTRDG gevoel

Oprichter Willem Groeneveld “Ik ben ZTRDG ooit gestart om aandacht te vragen voor goed en lekker eten en voor de producenten die al dat moois maken. Nu maken wij het mogelijk om de producten van deze betrokken producenten op een makkelijke manier in huis te halen, op elke doordeweekse dag. Voor ons is het een sport om de pure producten binnen een etmaal, volrijp bij mensen thuis te krijgen. Pure producten, een goed recept en aandacht zijn de perfecte ingrediënten voor een mooie maaltijd”.
Op ZTRDG.nl zijn de recepten te vinden in het magazine “Vandaag”, maar ook de verhalen van de producenten, de nieuwste seizoensproducten, de foodfestivals, expo’s, voorstellingen die je dag mooi kunnen maken. “We willen je graag inspireren. Zodat je aan tafel niet alleen het eten deelt, maar ook de mooiste verhalen” zegt Willem vol trots.

0003730_ons-marktplein-is-open-beeld

Over ZTRDG

ZTRDG is 7 jaar geleden gestart als online magazine over écht eten en koken met het seizoen. Oprichters zijn culinair topfotograaf Willem Groeneveld en gelauwerd foodstylist Jankees Roggeveen. Voor het vernieuwde ZTRDG hebben de oprichters de handen ineengeslagen met Robert Kuiper van het designbureau Brandnew en René Bink, bedenker van de succesvolle merken voor lokale producenten, GIJS en StreekSelecties. Bestellen van producten is mogelijk via de website ZTRDG.nl. Na een succesvolle start in Amsterdam en omstreken met hartverwarmende consumenten reakties, wordt vanaf 18 april in heel Nederland bezorgd. www.ztrdg.nl

 

Hoewel ik persoonlijk een voorstander ben van zelf halen, ga ik dit zeker eens uitproberen. Ik heb alle vertrouwen in ZTRDG!