Ben je gepassioneerd over wijn en wil je je kennis en expertise naar een hoger niveau tillen? Of ben je een beginnende wijnliefhebber en wil je graag meer leren over wijn? Dan is Wijnschool Carper Vinum de perfecte plek voor jou! Docent Ed Carper staat klaar om je te begeleiden op een boeiende reis door de wereld van wijn.

“Ed brengt je op een ontspannen manier naar elk gewenst wijnkennisniveau”

Cursussen en workshops

Carper Vinum biedt een breed scala aan cursussen en workshops die aan je behoeften voldoen. Van wijngaardbezoeken en proeverijen tot horeca trainingen en wijn-spijs avonden. De programma’s van Carper Vinum zijn ontworpen om jouw passie voor wijn te voeden en je vaardigheden te verbeteren.

SDEN diploma’s en trainingen

Bij Wijnschool Carper Vinum kun je terecht voor het Basisdiploma Wijnvignet SDEN1, het Diploma Wijnoorkonde SDEN 2 en het Diploma Wijnbrevet SDEN 3. Beiden ook online! Oefenen met proeven kan je bij Ed op elk niveau, van basis tot SDEN4/WSET3-4 niveau.

Wijnevenementen

Regelmatig organiseert Ed Carper themaproeverijen en wijn-spijs avonden op zijn sfeervolle locatie in Zaandam. Een paar voorbeelden: wijn-spijs proeverij met wijnen uit Tenerife, Giro d’Italia met (uiteraard) Italiaanse wijnen, wijn-spijs avond ‘Rondje Portugal’ en ga zo maar door.

Ed Carper advertorial sfeer compilatie

Nieuwsgierig geworden? Kijk eens rond op www.capervinum.nl en ontdek de     fascinerende wereld van wijn. Schrijf je vandaag nog in en laat je wijnreis beginnen!

Over Ed Carper

Ed Carper heeft een ruime ervaring als wijndocent en is lid van de Associatie van Wijndocenten. Na zijn studie aan De Wijnacademie, waar hij de titel Registervinoloog van de Wijnacademie® behaalde, volgde hij met succes level 4 van de internationale wijnopleider WSET en mag daarmee DipWSET achter zijn naam zetten. Vervolgens schreef hij voor de Oostenrijkse Weinakademie zijn thesis over champagne waarmee hij de titel Weinakademiker behaalde. Hij is in het bezit van het certificaat Spanish Wine Specialist en studeert nu voor Italian Wine Ambassador. Intussen was hij ook nog eens Vinoloog van het Jaar 2020.

Proost! Op een leerzame en smaakvolle ervaring!

Ed Carper RV – DipWSET – Weinakademiker
Carper Vinum
Botenmakersstraat 111, 1506 TC  ZAANDAM
info@carpervinum.nl
Tel 06-24508875

Dit artikel is tot stand gekomen i.s.m. Carper Vinum

#edcarper