Ben jij werkzaam in de food & wine business? Op welke manier dan ook? Dan mag je deze beurs niet missen! De Vakbeurs Foodspecialiteiten is dé vakbeurs voor ondernemers in foodspecialiteiten. In de breedste zin des woords.

Vakbeurs_Foodspecialiteiten Logo_2016

Informatie, inspiratie, innovatie

De unieke vakbeurs vindt dit jaar op dinsdag 27 en woensdag 28 september plaats, wederom in Expo Houten.  De deelnemende exposanten richten zich speciaal op ondernemers en medewerkers van o.a. kaasspeciaalzaken, delicatessenwinkels, traiteurs, cateringsbedrijven, biologische speciaalzaken, luxe restaurants, versspecialisten van de markt, koffie-, thee- en notenspecialisten en zoetwarenspeciaalzaken. Ook voor inkopers van commerciële organisaties en culinaire journalisten, biedt de vakbeurs de nodige informatie, inspiratie en innovatie. Bekijk hier een impressie van de beurs van vorig jaar!

Groot en divers aanbod

Grote en kleine aanbieders richten zich op wederverkopers met passie voor lekker eten, kwaliteit en exclusiviteit. Naast producenten, importeurs en (groot-)handelaren in food-, zoet-, wijn- en andere drankspecialiteiten, zijn er leveranciers van geschenkartikelen, verpakkingsmaterialen, bedrijfskleding, winkelinrichting, keukenapparatuur en kassa’s. Uiteraard vindt je er ook dienstverleners op het gebied van automatisering, marketing en inkoop- en franchiseorganisaties. Kortom: een groot en divers aanbod!

VakbeursfoodCollage

Noviteiten

De Vakbeurs Foodspecialiteiten heeft ook in 2016 weer een eigen Vakbeursfood-app. In deze app vind je een interactieve plattegrond van de beurs, informatie over alle exposanten en actuele informatie over activiteiten. Ook is er dit jaar een ‘noviteitenroute’ en een biologische route in de app opgenomen. Noviteiten zijn nieuwe producten en diensten die zijn geïntroduceerd na 1 januari 2016. Aan de jury, bestaande uit Felix Wilbrink, Puck Kerkhoven, Ad Kuyten en Anne-Wies van Oosten de mooie taak te bepalen welke Noviteiten dit jaar voor een prijs in aanmerking komen.

VakbeursfoodNoviteiten2015

Noviteiten jurering 2015

Voor alle info en registreren ga je naar de website van de Vakbeurs Foodspecialiteiten