Een heerlijk avondje uit in een eigentijds Japans restaurant waar je kunt kiezen uit classics én nieuwe creaties van een bekende chef: zeistenaren kunnen vanaf deze week aan de Panweg in Zeist terecht in het nieuwe urban sushi-restaurant Sushi San. Maar niet alleen zeistenaren, zou ik zeggen, want hoe centraal in Nederland kan je restaurant liggen?

De zaak is uniek ingericht met een combinatie van modern design en traditionele Japanse elementen zoals grote houten kolommen, rijstpapieren lampen en tekeningen van koi karpers. Hier genieten straks zowel kleine als grote gezelschappen van een exclusief all you can dine concept.

Japanse horeca hotspot

Zeist heeft er een nieuwe horecahotspot bij: vanaf eind november dineer je bij Sushi San aan de Panweg met vrienden, familie of collega’s in een intieme setting. Eigenaar Nyls Wang: “Zeist is een mooie gemeente en ik wil gasten hier heel graag kennis laten maken met ons moderne all you can dine sushi restaurant. Bij ons kun je onbeperkt en betaalbaar genieten van een eigentijdse Japanse keuken, en staat tegelijkertijd service en kwaliteit hoog in het vaandel.”

All you can eat op chique

Het restaurant is ingericht met natuurlijke materialen zoals eikenhout, natuursteen en veel glas. Ook werkten de interieurontwerpers van Horeca Sfeermakers met strakke vormen en een moderne stijl. De urban sfeer wordt gecreëerd door het gebruik van grote hangplanten en bomen. Deze combinatie zorgt ervoor dat de intieme sfeer in Sushi San wordt gewaarborgd. Zo valt het nauwelijks op dat deze zaak wel 275 gasten binnen en 90 gasten buiten kan verwelkomen. Een ander bijzonder element aan Sushi San, is het all you can dine concept (exclusief drankjes). Voor een vaste prijs per gast mogen er elke ronde vier gerechtjes worden besteld. Er is een maximum aantal rondes, afhankelijk van het no spillingsbeleid. Zo presenteert Sushi San een originele vorm van all-you-can-eat.

sushi zeist compilatie

Signature dishes en klassiekers

Het talent en het enthousiasme van de nieuwe sushi chef Nam Yue straalt van de menukaart af. Zijn liefde voor kwalitatieve producten en verse ingrediënten zijn duidelijk terug te zien. Zo wordt er gewerkt met wagyu beef, truffel en kwalitatief hoogstaande sashimi. Dit authentieke rauwe visgerecht, bereidt met frisse smaken en verse kruiden, is één van de specialiteiten van de chef. Hierover zegt hij: “Ik houd van ingrediënten als yuzu en lime. Met frisse zuren kun je de smaken van de gerechten omhoog brengen. Dat kan bijvoorbeeld erg goed bij zalm, zeebaars en sint- jakobsschelpen. Daarnaast houd ik erg van gegrild vlees, zoals ossenhaas qubes met sake-sojasaus van de teppanyaki. Of mijn favoriet; beef tataki met een yuzu ponzu saus.” Voor visliefhebbers zijn er ook bijzondere creaties, zoals geflambeerde zeebaars met een crème van uien, avocado en komkommer. Naast deze prachtige gerechten, vind je ook genoeg klassiekers op de kaart, zoals de California roll, spicy crispy ebi roll, hotbowls en spicy prawns. Op de drankenkaart worden gasten ook weer verrast door een combinatie van klassiekers en nieuwe producten. Zo is er keuze uit mooie cocktails, Japanse speciaalbieren en streekbieren en bijzondere Japanse whisky’s.

Robots in de bediening

Sushi San is de nieuwste populaire dinerbestemming voor iedereen uit de wijde omtrek. Wie van kwalitatieve Japanse sushi houdt, een gastvrije bediening met aandacht én een moderne kijk op horeca, is hier zeker aan het juiste adres. Eigenaar Nyls Wang heeft namelijk nóg iets bijzonders toegevoegd aan de restaurantbeleving. Ze zijn één van de eerste zaken in Nederland die hun bediening laat ondersteunen door robots. Wang zegt hierover: “De robots zullen niet onze medewerkers gaan vervangen maar juist ondersteunen zodat onze medewerkers extra service en aandacht aan de gasten kunnen geven.” De robots krijgen een eigen persoonlijke naam en vormen zo onderdeel van het Sushi San-team. Zo wordt een avondje Sushi San een unieke ervaring.

Over Sushi San
Voor reserveringen en meer informatie ga naar https://restaurantsushisan.nl/

Bron: persbericht

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏️ voor onze wekelijkse nieuwsbrief!