Op zaterdag 10 en zondag 11 september staat een uniek Food Truck Restaurant in een weiland in het Limburgse Margraten. Lokale ondernemers hebben de krachten gebundeld om gasten een once-in-a-lifetime ervaring te bieden. Bedenker van dit concept is het 29-jarige Limburgse culinaire talent Ki van de Ven die o.a. werkte bij Beluga en Mes Amis in Maastricht en Jaspers in Amsterdam.

FoodtruckRestaurantgerecht

Ambachtelijke streekproducten

De kok staat buiten en jij zit in een prachtig aangeklede truck te genieten van de heerlijkste composities op je bord terwijl de de Blanc BleuBelge koeien naast je staan te grazen. Niet alleen op je bord vindt je pure, ambachtelijke streekgerechten, ook in je glas! Denk aan een sprankelende wijn van Wijngoed Fromberg, wijnen van St. Martinus uit Vijlen en Le Coq Frisé uit Epen. En een primeur van Gulpener bier!

Reserveren kan tot uiterlijk 6 september 17.00 uur
en vol = vol, dus wees er op tijd bij!

Waar je het Food Truck restaurant vindt:

In een truck naast het weiland van Slagerij Kusters, aan de Ingberweg 7 in Margraten.

Meer info en reserveren via de FB-pagina van dit event.