Tussock Jumper wijnen leren kennen door een ‘real life wijnadvies’ kan nu direct op de winkelvloer. Wijn blijft voor de consument en beginnende wijnliefhebber immers een complex product. Daarbij is de keuze ook nog eens reuze; de wijnschappen van de supermarkt puilen uit.

Laat je meenemen door de dieren

Tussock Jumper wijnen heeft als missie de consument te helpen bij het selecteren van de juiste wijn. Via een Augmented Reality App wordt de keuze makkelijker gemaakt. De applicatie – Tussock Jumper Wines – kan vanaf nu gedownload worden in de Apple en Android store. Scan het etiket en het dier neemt je mee in zijn wereld!

Deze dieren uit het assortiment van Tussock Jumper kun je live beluisteren:

Schapen – Sauvignon Blanc Nieuw-Zeeland
Koe – Malbec Argentinië
Wilde zwijnen – alle Franse wijnen
Stier – Tempranillo Spanje
Herten – Riesling Duitsland
Ezel – alle Portugese wijnen
Vos – Prosecco Italië

Tussock Jumper Wines app uitleg

Wat vertelt de Tussock Jumper Reality App?

Op ieder etiket van Tussock Jumper wijnen staat een dier dat symbool staat voor een land en/of regio. Het dier in de App springt uit het etiket en vertelt je meer over de afkomst, de smaak en geeft wijnspijsadvies. Verder volgt een zogeheten Identity Card die je van verdere informatie voorziet, zoals o.a. de serveertemperatuur. Het huidige assortiment van Tussock Jumper wijnen in Nederland bestaat uit: Grenache, Pinot Grigio, Tempranillo, Chardonnay, Pinot Noir, Nero d’Avola en Vinho Verde.

LINKS:

Tussock Jumper Wines zijn verkrijgbaar bij Jumbo Supermarkten. Prijs € 5,49

Ga hier naar de website van Tussock Jumper Wines

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏️ voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Bron: persbericht TOT Public Relations