Voor horeca en vakhandel waren de truffels en truffelproducten van Il Mondo del Tartufo van ‘truffelprins’ Raimond Zuure al enige jaren te verkrijgen. Met de lancering van de website Delipuur.nl kan nu ook de consument van de overheerlijke producten van Il Mondo del Tartufo genieten.

Lancering truffel website Delipuur.nl

Afgelopen maandag vond bij restaurant Beyerick in Zeist tijdens een perslunch de lancering van de website Delipuur.nl plaats. Delipuur.nl is het resultaat van een samenwerking tussen 5 jonge ondernemers en ’truffelprins’ Raimond Zuure. “Doordat ik vlakbij Raimond woon kan ik altijd makkelijk mijn truffeltjes kopen. Ik bedacht me dat het een goed idee zou zijn om de producten van Raimond ook voor andere consumenten beschikbaar te maken. Dat is met Delipuur.nl gelukt” aldus Stefan Lint, een van de initiatiefnemers. “De basis van de website staat, maar we willen de site uitbreiden met tips voor bereidingswijzen, gebruiksmomenten en veel recepten”.

Beyerick Il Mondo del Tartufo producten

Pure, eerlijke truffelproducten 

Beyerick Raimond Zuure

Raimond Zuure: “Truffels eet je niet, truffels geniet je!”

De truffel is een delicatesse die de gemiddelde Nederlander goed kan waarderen. Hij moet het niet hebben van zijn uiterlijk, maar zoals de truffelprins ons leert: “Het gaat bij truffel om de aroma’s, de reuk”. Truffels kun je niet vermeerderen, dus je bent afhankelijk van wat de natuur en onze truffeljagers (cavatori’s) ons geven. Er zijn bedrijven die, bij een tekort aan truffel, onnatuurlijke truffelaroma’s aan hun producten toevoegen. Dat is bij de truffelproducten van Il Mondo del Tartufo zeker niet het geval. Dit zijn pure en eerlijke truffelproducten, zonder conserveringsmiddelen, kleurstoffen en smaakversterkers; gearomatiseerd met de natuurlijke extracten afkomstig uit de truffel zelf”.

“Ik wil het vertrouwen in de truffelproducten bij de culinaire gastronomische afnemers terugbrengen. De producten van Il Mondo del Tartufo zijn 100% natuurlijk, puur en echt.” – Raimond Zuure

Huiskamerrestaurant Beyerick

Het knusse huiskamerrestaurant Beyerick aan de Slotlaan te Zeist wordt sinds ruim een jaar gerund door het jonge echtpaar Rosalie en Marcel Heintzberger. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld en dat is geen overbodige luxe: met slechts 26 zitplaatsen en een maandelijks wisselend menu (1-9 gangen) doen ze in dit intieme restaurant echt alles slechts met zijn tweetjes. “Sportschoenen aan en gasgeven” lacht Rosalie op de vraag hoe ze dat doen als 26 gasten voor 9 gangen zouden kiezen. Chef Marcel is geen onbekende in de culinaire wereld. Menige prijs sleepte hij al in de wacht en ook het restaurant heeft inmiddels al diverse mooie onderscheidingen gekregen van onder andere IENS, Tripadvisor, Gault Millau en Heerlijk.nl. Bij Beyerick wordt gekook met verse en eerlijke producten, een goede match met de truffelproducten van Raimond Zuure dus, zoals wij gaan proeven.

Beyerick Marcel en Rosalie samen in de keuken

Marcel en Rosalie samen in de keuken van hun huiskamer restaurant Beyerick aan het werk

Truffels van Il Mondo del Tartufo

“Truffel geniet je niet alleen met je tong, maar vooral ook met je neus. Heel dun schaven doet de geuren uit de fijne adertjes van de truffel loskomen. Door de damp van het gerecht komt de smaak en geur van de truffel perfect tot zijn recht. Met de komst van de website Delipuur.nl is het nu ook voor de thuisconsument mogelijk om deze producten te bestellen. Voor de horeca blijft mijn website Il Mondo del Tartufo het aanspreekpunt. Ik ga graag bij de restaurants langs om ze te laten kennismaken met mijn producten…”, aldus Raimond Zuure.

Truffels bij restaurant Beyerick, de lunch

Il Mondo del Tartufo Beyerick bloemkoolgerechtjejpg

Diverse bereidingen van Bloemkoolsoorten / Hazelnoot / Vers geschaafde Bianchetti Truffel
Zo lust iedereen wel bloemkool! Wat een feestje! 
“Een paars bloemetje omdat er geen paarse bloemkool voorradig is, aldus de chef”
&
Gustave Lorenz, Pinot Gris, Évidence, Elzas

Beyerick Il Mondo del tartufo snoekbaars

Snoekbaars op desem gebakken / Risotto / Truffel boter / Parmezaan / Schuim van Sherry
&
Tenuta Sant’Antonio, Soave Superiore Monte Ceriani, Italië
Kruidige, ronde en stevige wijn met toch voldoende frisheid bij het gerecht. Heerlijke combi!

Beyerick Il Mondo del Tartufo Kalfssukade

Krokante Kalfssukade / Hete Bliksem / Madeira jus / Vers Geschaafde Melanosporum Truffel
&
Domaine de Chatenoy, Menetou Salon Rouge, Loire
Mijn eerste rode Menetou en die is geweldig, zeker ook bij dit gerecht!

LINKS:

Ga hier naar de website Delipuur.nl

Alles over restaurant Beyerick vind je hier

Voor horeca en vakhandel ga je naar de website van Il Mondo del Tartufo

De wijnen zijn van Kwast Wijnkopers

Deze lunch was georganiseerd door Food love Stories, die ook de credits heeft voor de prachtige foto’s van de gerechtjes en de producten.

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏ voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

#truffel