-persbericht-

Nederland is een nieuwe restaurant website rijker. En dat blijkt er niet zomaar één! Het vernieuwde TopSpots onderscheidt zich van andere restaurantgidsen en -websites door haar unieke platform met mooie beelden die, om een perfecte en complete indruk te geven, beeldvullend uit te vergroten zijn voor zowel je computer als je telefoon.

Up to date recensies 

Naast prachtig beeld bevat TopSpots up to date recensies van toonaangevende culinaire journalisten en leuke extra’s. Zo zie je een selectie van kroegen tot sterrenrestaurants die echt een toevoeging zijn voor een stad en de journalisten vertellen je maar al te graag waarom.

template-jan

Extra verwennen op de restaurant website

Wil je extra verwend worden? Op TopSpots kun je zien welke restaurants, in samenwerking met ambachtelijke producenten, hapjes en drankjes weggeven. Op dit moment zijn er bijvoorbeeld leuke extra’s zoals kaviaar amuses van Annadutch, gin-tonic sorbet van Hermit Dutch coastal gin en ijsmaker Metropolitan, mixen van Nobeltje likeur uit Ameland en garnalenkroketten van Peek uit Texel.

De initiatiefnemer

Initiatiefnemer van deze website is Jan Bartelsman, een bekend culinair en lifestyle fotograaf. Bartelsman heeft al meerdere awards in ontvangst mogen nemen, zoals driemaal de Gourmand World Cookbook Awards voor Puurst, het kookboek van de Librije (***), voor de Domaine de la Romanée-Conti en voor Cucina di Casa Mia.

Food Art Mister White

De lancering vond plaats in de nieuwe Amsterdamse galerie “Food Art Mister White, photography, painting, sculpture en design”, een initiatief van Jan Bartelsman, Eveline Jaeger en Meneer de Wit, centrum voor kunst, cultuur en ontwikkeling. Van 15 september tot 15 december kun je er foto’s bekijken die zijn genomen voor Jan’s TopSpots site. Daarna zullen er diverse andere tentoonstellingen plaatsvinden waar eten en drinken centraal staan.

Ga hier naar de website TopSpots

Ga naar de website van Food Art Mister White

Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!