Vandaag is het zaterdag: marktdag in Rotterdam. En wat is er leuker dan na je boodschappen een vorkje te prikken bij die andere markt, The Fish Market.

Londen of New York

Als het marktdag is valt het niet zo op, maar aan de prachtig heringerichte Binnenrotte is sinds enige tijd een leuk nieuw restaurant gevestigd: The Fish Market. Als je hier binnenstapt waan je je door de moderne, stoere industriële uitstraling met neonlicht, stalen balken en betegelde wanden  zomaar in een hippe wijk in Londen of New York. En in de zomer kun je bij The Fish Market lekker buiten zitten op het ruime terras.

fm binnen The fish market

Van fish & chips tot verse kreeft

Bij The Fish Market kun je terecht voor fish & chips met verschillende vissoorten, rijk belegde sandwiches, vis- en kreeftensoepjes en verschillende ‘fruits de mer‘ plateaus. Je hoeft niet persé een hoofdgerecht te bestellen (hoewel die er likkebaardend lekker uitzien!) want op de kaart van The Fish Market staan ook sashimi en kleine gerechtjes als crackertjes met kaviaar, scheermessen met witte wijn, vongole met Spaanse peper en verschillende soorten mosseltjes. En… kreeft uit een van de vele homariums!

FM vis (1) Fish market

Veel verse vis bij The Fish Market!

fm mossels

Heerlijke mosseltjes

fm friet

Sla, friet en sausjes bij de mosseltjes

fish market kaviaar

The Fish Market: lekker lepelen: crackertjes met kaviaar

De wijnkaart van The Fish Market

Op de wijnkaart een mooi assortiment, vooral witte wijnen. Zo’n achttal is voor heel schappelijke prijzen ook per glas verkrijgbaar, evenals een prosecco. De champagne is uitsluitend per fles te bestellen, dat is dan wel weer jammer;-). Verder kun je bij The Fish Market genieten van een aantal cocktails en gin&tonic’s.

fm wijn Fish Market Rotterdam

Veel leuke wijnen op de wijnkaart (p.s.: er staat momenteel een andere Picpoul op de kaart) .

fm pui

Wij zijn blij met The Fish Market.
Jij ook?

Voor info en openingstijden kijk je op de website van The Fish Market

Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!