Vandaag opent SLA haar deuren aan de Oude Binnenweg 150a in Rotterdam. Deze opkomende straat, midden in het hippe centrum van Rotterdam, is de uitgelezen plek voor de 13de vestiging van de saladebar. SLA is een plek waar je zonder moeite voedzame en vullende salades kunt eten en waar vitaminerijke juices en smaakvolle soepen en taarten op het menu staan. Allemaal biologisch en voor 95% plantaardig.

Sla Oude Binnenweg Rotterdam drieluik

Miriam van de Lustgraaf, brand manager van SLA, vertelt: ‘’Een SLA in Rotterdam stond hoog op onze verlanglijst. Wij denken dat de behoefte aan een gezond alternatief voor buitenshuis eten leeft in de Maasstad. Het moet makkelijk en lekker zijn zodat iedereen zich welkom voelt om tijdens en na een drukke dag bij ons langs te komen.’’  

Een gezond rustpunt in de stad

SLA is dé inspiratiebron op het gebied van gezond, bewust en puur leven. Ze weten als geen ander hoe ze verantwoorde maaltijden moeten bereiden, die uitsluitend bestaan uit biologische en duurzame producten. Ook wordt er rekening gehouden met allergieën en diëten en is het voor iedereen mogelijk een juice of salade naar eigen wens samen te stellen. De lichte en frisse uitstraling van de nieuwe zaak zorgt voor een inspirerende omgeving en maakt de beleving compleet. SLA Oude Binnenweg is zeven dagen per week geopend voor lunch en diner van 11.00 tot 21.00 uur. Naast een bezoek aan de winkel is het mogelijk de gerechten te laten bezorgen of af te halen.

SLA Rotterdam Oude Binnenweg gerechtje

De SLA-formule

In 2013 openden Nina Pierson, Jop van de Graaf en Ida de Haart de eerste SLA-vestiging in Amsterdam. SLA is als familiebedrijf ontstaan vanuit de eigen behoefte naar een pure en gezonde levensstijl in combinatie met een drukbezet stadsleven. De saladebar gelooft in de visie dat je bent wat je eet en dat voedzaam eten de mentale – en fysieke gezondheid positief beïnvloedt. Deze visie wordt niet alleen doorgevoerd in de maaltijden, maar ook in het interieur, wat in samenwerking met Standard Studio gecreëerd is. In Utrecht en Amsterdam is tegenwoordig ook in een aantal winkels de SLA Breakfast Bar waar stadsgenoten terecht kunnen voor een verantwoord ontbijt tussen 08.00 en 11.00 uur. 

Overige informatie

Adres: Oude Binnenweg 150A, 3012 JH Rotterdam
www.ilovesla.com
www.facebook.com/ilovesla

Meer nieuws over en hotspots in Rotterdam? Klik hier! 

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏️ voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Bron: persbericht Today’s Specials