PilotStudio heeft Sharon van Lokhorst aangetrokken als nieuwe hoofdredacteur van online foodmagazine FavorFlav. Sharon heeft ruime ervaring in zowel de uitgeefbranche alsook in de culinaire wereld. Zo ontwikkelde zij het wijntijdschrift WINELIFE, waarvan ze ruim acht jaar hoofdredacteur is geweest.

 “FavorFlav is een prachtig culinair platform, dat zo’n 3,5 jaar geleden door uitgever Ewart van der Horst en culinair journalist Marcus Polman is opgezet. De afgelopen jaren is FavorFlav een autoriteit geworden op culinair gebied met een heel eigen vorm, en tikkeltje eigenwijze edoch kritische toon, die mij persoonlijk heel erg aanspreekt. Dat wil ik als hoofdredacteur vasthouden en verfijnen. Bovendien is het tijd om het merk FavorFlav verder uit te bouwen en digitaal sterker te maken. Ik vind het geweldig dat ik dat mag doen.” – Sharon van Lokhorst

FavorFlav Top 100

Marcus Polman blijft als founding editor verbonden aan FavorFlav en zal zich, naast het schrijven van periodieke bijdragen, voornamelijk bezighouden met de organisatie van de FavorFlav Food Top 100, de jaarlijks ‘who-is-who-lijst’ met de movers en shakers uit de wereld van eten & drinken. De bekendmaking van deze lijst vindt plaats in bijzijn van alle belangrijke spelers uit de culinaire scene tijdens het FavorFlav Food Top 100 Diner, dat dit jaar wederom in november zal plaatsvinden.

FavorFlav, over culinaire zaken

FavorFlav staat voor originele content creatie, geschreven door professionele culinaire journalisten. Van sophisticated sterrenbordje tot ultieme Surinaamse roti, FavorFlav wijst de weg. Ook als het gaat om wat er náást het bord het beste past. Met of zonder alcohol, al dan niet gefermenteerd. Ook biedt FavorFlav volop inspiratie op het gebied van recepten, kitchentools en culinaire citytrips. Daarnaast deelt de redactie haar obsessies en geven topchefs hun favoriete adresjes prijs (en ook handig: vertellen ze wat je absoluut niét moet proberen).

Wie is FavorFlav

FavorFlav.com is onderdeel van PilotStudio, uitgeverij van o.a. Amayzine.com, Franska.nl en Falder.nl. Daarnaast produceert PilotStudio tv-programma’s als Jinek, Beste Kijkers en Holland-België én organiseert het evenementen als de Avond van de Filmmuziek. Voor informatie over FavorFlav en/of interviewaanvragen kunt u contact opnemen met Sharon van Lokhorst (hoofdredactie) 06 11 22 83 35.

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏️voor onze wekelijkse nieuwsbrief!