AIRcafé, het self-service en take-away gedeelte van AIRrepublic (de in het voorjaar geopende brasserie van Sergio Herman in de jachthaven van Cadzand) is sinds kort geopend. Hier kun je onder andere terecht voor vers bereide snacks zoals garnalenkroketten, vegetarische tortillas, zuurdesem crocques, oesters, charcuterie en vele andere gerechten.

AIRcafé terrace & take-away

AIRcafé is de ideale plek om tijdens een stranddag iets te drinken of te eten. Net als in het restaurant AIRrepublic werken Sergio en zijn team ook hier zoveel mogelijk met Zeeuwse producten. Het verschil is dat men in AIRcafé voor nóg meer eenvoud gaat. Denk daarbij aan een pistolet met grijze garnaaltjes met een glas cava, of een goede croque monsieur met kaas van de familie Vos uit Biervliet. Je kunt hiervan genieten op het royale terras, maar meenemen kan ook. Vanaf 11:00 uur staat de koffie voor je klaar. Daarnaast serveert men ook verse sappen, bieren, cocktails en verschillende wijnen per glas of per fles. Voor de kinderen is er onder andere softijs en limonade.

“Kom gewoon langs als je in de buurt bent en laat je verrassen”  is het devies

AIRcafé, de openingstijden

AIRcafé is tijdens het hoogseizoen (19 juli t/m 15 augustus) elke dag geopend van 11:00 uur tot 22:00 uur en de keuken van 12:00 uur tot 20:30 uur. In het laagseizoen vrijdag t/m dinsdag van 11:00 uur tot 18:00 uur.Je kunt een plekje in AIRcafé niet reserveren, dus ga gewoon langs en laat je verrassen.

LINKS:
Lees hier meer over AIRrepublic

Bron en foto’s: persbericht AIRcafé