Het laatste weekend van november tovert RYPP Wijnfestival een unieke, geheime locatie eenmalig om tot een exclusief pop-up restaurant. Slechts drie dagen kun je hier genieten van de mooiste wijn-spijs combinaties.

Tot één dag van tevoren blijft de locatie geheim en je weet dus niet waar, wat en met wie je allemaal gaat eten. Wat de avond of middag verder brengt houdt RYPP natuurlijk als verrassing, maar dat het een fantastische beleving met heerlijke wijnen gaat zijn staat vast.

“Een mysterieuze, spectaculaire en culinaire ervaring”

Viergangen diner door Rotterdamse chefs

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 november koken de Rotterdamse chefs Reinbert Sneep van restaurant Destino en Robert Siedenburg (voormalig Euromast) een exclusief seizoensgebonden viergangen diner. Het bijpassende wijnarrangement is samengesteld door de sommeliers van RYPP Wijnfestival. Wijnfanaten kunnen hun hart ophalen want er wordt een brede mix aan wijnen uit o.a. Argentinië (Salentein), Australië (Yalumba), en Spanje (Rámon Bilbao) geschonken.

Champagnebrunch en exclusieve tasting 

Sluit je weekend in stijl af op zondag 1 december tijdens de driegangen champagnebrunch met de uitzonderlijke champagnes van Yannick Prévoteau. De gerechten worden verzorgd door chef Janne Lukaszczyk (voormalig Noma*, HMB en KOKS**).

Later die zondagmiddag verandert het pop-up restaurant voor genodigden in een ‘wine flight’ bar. Wil je hier bij zijn? Via de socials van RYPP Wijnfestival hoor je hoe je kans maakt op een uitnodiging.

Kaartverkoop en openingstijden

Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.popupsessions.rypp-wijnfestival.nl, waar je ook meer info kunt vinden over de RYPP pop-up restaurants
Tijden:
Vrijdag 29 november: 19:00 – 00:00
Zaterdag 30 november: 19:00 – 00:00
Zondag 1 december: 11:30 – 14:00 en 15:30 – 19:30
Locatie:
Geheim! – ergens in Rotterdam nabij het centrum (goed bereikbaar met OV).

Bron: persbericht

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏️voor onze wekelijkse nieuwsbrief!