Wat leuk! Een van mijn favoriete Rotterdamse winkelstraten staat centraal in een nummer van het iFly magazine van KLM: de Nieuwe Binnenweg!

De Nieuwe Binnenweg is, anders dan de naam doet vermoeden, een van de oudste wegen van Rotterdam. Én wellicht de langste van Nederland! Hij loopt van het Eendrachtsplein (waar de Oude Binnenweg overgaat in de Nieuwe Binnenweg) helemaal totaan het historische Delfshaven.

Eendrachtsplein Rotterdam

Het Eendrachtsplein met rechts vooraan het voormalige politiebureau, waarin nu de hotspot voor koffie en thee (en meer)  Heilige Boontjes gevestigd is.

Nieuwe Binnenweg, hot en trendy

Het ene na het andere leuke zaakje kom je in de Nieuwe Binnenweg tegen. En er komen er steeds meer bij:  boetiekjes, vintage-winkels, wijnbars, ontbijtzaakjes en ga zo maar door. Ken je bijvoorbeeld La Pipa al? Een van mijn persoonlijke favorieten. En de Iberico burgers bij de Burger Club…nomnomnom!

Rotterdammer en iFly-reporter Iris van den Broek neemt je in het iFly magazine mee op sleeptouw. Klik hier voor het hele artikel en haar favoriete adresjes.

Wat is jouw favoriete adresje in de Nieuwe Binnenweg?

Meer over Rotterdamse hotspots op deze pagina vind je hier!

 

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏️ voor onze wekelijkse nieuwsbrief!