Twee zomermaanden lang Rond de Tafel met Michelinsterren chefs in de Gashouder Amsterdam. Gastronomische verwennerijen begeleid door wijnen van topniveau. Rond de Tafel: het nieuwe dineren op anderhalve meter afstand.

Gastronomische verwennerij in de Westergas

De Gashouder op de Westergas in Amsterdam wordt van 1 juli tot en met 31 augustus omgetoverd tot het grootste anderhalve meter restaurant van Nederland. Een concept waarbij verschillende 1- en 2 Michelinsterren chefs hun beroemde keukens tijdelijk verplaatsen naar het midden van de iconische Gashouder in Amsterdam. Elke avond worden 100 personen gastronomisch verwend en verrast met een exclusief 5 gangen menu vergezeld door wijnen van topniveau.

Rond de Tafel Westergas

In samenwerking met Les Patrons Cuisiniers zijn de volgende topchefs geselecteerd:

 • Erik van Loo van restaurant Parkheuvel in Rotterdam. 2 Michelinsterren
  van woensdag 1 tot en met zondag 12 juli
 • Richard van Oostenbrugge van restaurant 212 in Amsterdam. 1 Michelinster
  van woensdag 15 juli tot en met zondag 26 juli
 • Egon van Hoof van restaurant Mos in Amsterdam. 1 Michelinster
  van woensdag 29 juli tot en met zondag 9 augustus
 • Soenil Bahadoer van restaurant de Lindehof in Nuenen. 2 Michelinsterren
  van woensdag 12 augustus tot en met zondag 16 augustus
 • Wilco Berends van restaurant de Nederlanden in Vreeland. 1 Michelinster
  van woensdag 19 augustus tot en met zondag 30 augustus

tijdlijn rond de tafel met achtergrond

Wijnen van topniveau

Delta Wines heeft een overeenkomst gesloten met festival ‘Rond de Tafel’ in Amsterdam en is hiermee de trotse exclusieve wijnpartner van dit unieke culinaire evenement. Behalve topchefs zijn er ook topwijnen van de mooiste wijnhuizen geselecteerd. Premium partners zijn Montes Wines, Kaiken Wines, Esporão, Mezzacorona, Champagne de Venoge en Wines of Germany met een brede selectie aan Duitse wijnen, waaronder Weingut Wittmann, Bibo Runge, Weingut Carl Ehrhard, Franz Keller en Weingut Eymann. Maar ook wijnpartners Waterkloof Estate, Jordan, Boekenhoutskloof, UP Ultimate Provence en Villa Sandi hebben geweldige wijnen geselecteerd.

WIjnen Deltawines Rond de Tafel

Wijnarrangementen en luxe wijnkaart

Rond de Tafel biedt u vijf wijnarrangementen: Non Alchohol, AOC, Premier Cru, Grand Cru en Champagne. Naast deze arrangementen kunt u ook uw hart ophalen bij de luxe wijnkaart met daarop top cuvées vanuit het gehele portfolio van Delta Wine. Denk aan Fontodi Flaccianello della Pieve, Esporão Torre, Montes Taita, Gruenspiel van Marcel Deiss, Las Beatas van Telmo Rodriguez of Porseleinberg Syrah.

Onvergetelijke avonden

Door de grootte van de iconische Gashouder kan de 1,5 meter afstand gegarandeerd worden voor het maximaal aantal toegestane gasten. Er zal worden gewerkt met een vooraf gereserveerd tijdslot. Uiteraard zullen daarnaast alle voorgeschreven richtlijnen nageleefd worden. Overal is aan gedacht en het belooft een reeks onvergetelijke avonden te worden. Wil je verzekerd zijn van een plek bij jouw favoriete chef? Reserveer dan alvast een unieke plek in de Gashouder! Waar normaal meer dan 2000 bezoekers verwelkomd kunnen worden, biedt Rond de Tafel slechts plaats aan een select clubje van 100 gasten. Schuif aan met je partner, beste vrienden of met het hele gezin en laat je culinair verrassen door de unieke diners die je favoriete sterrenchef je voorschotelt!

Meer info en reserveren?
Ga naar www.ronddetafel.amsterdam

Bron: persbericht

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏️ voor onze wekelijkse nieuwsbrief!