TopSpots.com is in een nieuw jasje gestoken! TopSpots.com is de restaurant website van foodfotograaf Jan Bartelsman waar je je favoriete uitgaansspot gemakkelijk uitkiest en reserveert. Maar…er zijn al zoveel restaurant sites. Wat is er zo bijzonder aan TopSpots.com?

Professionele restaurantverslagen

Op TopSpots.com worden de restaurantverslagen uitsluitend geschreven door gerenommeerde professionele culi-schrijvers. Namen als Harold Hamersma, Ron Vermeulen , Dylan van Eijkeren en Ronald Giphart komen voorbij en zetten hun beleving van het bezochte restaurant op papier. De restaurantverslagen zijn professioneel, duidelijk en uitgebreid. Naast het eten wordt de wijn, service en sfeer beschreven waardoor de websitebezoeker gemakkelijk een keus kan maken. Er kunnen geen ervaringen van gasten worden geplaatst waardoor de site kwalitatief hoogstaand en betrouwbaar blijft.

De leukste spots op TopSpots.com

Van Michelinster restaurant tot kroeg en van ambachtelijke hotdog zaak tot bistro en brasserie: alleen de leukste spots komen in TopSpots.com te staan. Allemaal toon- en trendsettend. Je komt als restaurant niet zomaar in het lijstje. De selectie wordt gemaakt door middel van de bestaande restaurantgidsen en -allianties. Daarnaast krijgt TopSpots.com tips van chefs, sommeliers, culi-journalisten en foodbloggers. Bovendien isTopSpots.com onafhankelijk van reserveringswebsites, waardoor je wordt doorgestuurd naar de gewenste reserveringsmodule van het restaurant zelf.

TopSpots.com is de allerbeste online restaurantgids. Eerlijke, goedgeschreven verslagen van culi-journalisten. Voor restaurateurs een prettig voordeel dat het reserveren met TopSpots.com via eigen voorkeursplatform gaat” – sterrenchef Richard van Oostenbrugge

212 restaurant, nieuw restaurant van topchef Richard van Oostenbrugge

212 Amsterdam, nieuw restaurant van topchef Richard van Oostenbrugge

Onderscheidende fotografie

Om de juiste sfeer te laten zien in restaurants, cafés en bars is goede, onderscheidende fotografie essentieel. Bij TopSpots.com wordt alleen gewerkt met professionele fotografen als Jan Bartelsman*, Sacha de Boer en Tony de Luc. Samen met de spectaculaire fotografie van meerdere beroepsfotografen is TopSpots.com de snelste en handigste online restaurantgids voor binnen- en buitenland. 

“De website ziet eruit als een fotoboek waarbij de meest prachtige plaatjes je scherm vullen.  Op deze manier lijkt het net of je al in het restaurant zit!”– Sidney Schutte, executive chef van Librije’s zusje **

TopSpots gerechtje Lindehof jpg

TopSpots.com, gerechtje Lindehof

TopSpots van het buitenland

De website is tevens beschikbaar in het Engels, vertaald door een native-speaker. Handig voor anderstalige toeristen. Verder zijn vele TopSpots van Hong Kong al te zien en zijn al meerdere gesprekken gevoerd om de website internationaal uit te breiden met o.a. TopSpots in België en Zweden.

”Als ik zelf uiteten ga raadpleeg ik altijd eerst TopSpots.com -Maik Kuijpers voormalig chefkok van Librije***

TopSpots.com fofo truffel ei Jansz

TopSpots.com, gerechtje Jansz

Initiatiefnemer van TopSpots.com

Jan Bartelsman is initiatiefnemer van TopSpots.com en een bekend culinair en lifestyle fotograaf. Bartelsman heeft al meerdere awards in ontvangst mogen nemen, zoals driemaal de Gourmand World Cookbook Awards voor Puurst, het kookboek van de Librije***, voor de Domaine de la Romanée-Conti en voor Cucina di Casa Mia.

Bron: persbericht PitchPR

LINKS:

Ga hier naar Topspots.com

Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!