Proeverijagenda-Masterclasses 2 februari. En…

  • Proeverijagenda Wijnfestivals

Proeverijagenda-Masterclasses 2 februari. En…


Check in deze agenda alle culinaire evenementen die je de komende maanden kan bezoeken, chronologisch voor je op een rijtje gezet. En… heb je de nieuwste WijnSpijs Wandelingen al in je agenda staan? 

Maar eerst even dit…

Op donderdagavond 15 februari 19:30 – 22:00 uur geef ik, Anne-Wies, bij wijnwinkel Chateautjes in de Zwart Janstraat in Rotterdam een workshop-proeverij met en over Roemeense wijnenen.

We beginnen de avond met een sprankelende mousserende wijn, gevolgd door 3 flights van 3 wijnen. Allemaal van autochtone Roemeense druivenrassen! Zelfs een trendy pet-nat orange wine!

Als je genoeg hebt van steeds dezelfde wijnen en verlangt naar iets nieuws en spannends, dan is dit de perfecte kans voor jou. Is Transsylvanië het nieuwe Toscane?

Elk proefje brengt je naar de glooiende heuvels en pittoreske landschappen van Roemenië. Van de spraakmakende wijngaarden van Transsylvanië tot de zonovergoten velden van Dealu Mare, je zult een schat aan smaken en verhalen ontdekken.

Waar: Wijnwinkel Chateautjes,  Zwart Janstraat 136A, 3035 AZ Rotterdam. Meer info en inschrijven via wineflight.nl 

Zie ik je dan en daar? Leuk 🇷🇴🥂!

WijnSpijs Wandeling

WijnSpijs Wandeling logoOp zondag 4 februari kun je in Heemskerk, Eindhoven en Groningen genieten van een culinaire wijn-spijs wandeling! De WijnSpijs Wandeling is een gezellige wandeling langs ongeveer zes hotspots en fine dining zaken. Overal word je gastvrij ontvangen. De restaurateurs zorgen voor een echte restaurant ervaring en overal staat een verfijnde wijnspijs combinatie voor je klaar. Een heerlijke lange lunch dus! Wandel met je eigen gezelschap van 12:00 uur tot 17:00 uur langs lommerrijke lanen of pittoreske straatjes langs je favoriete restaurants! Een heerlijke ontspannen middag voor winelovers en foodies.
Check hier welke restaurants meedoen en of er nog plek is!

 

CookingAcademy uitgelicht

Workshop ‘Verken de Rhône’

Wijninstituut logo🍷🇫🇷 Op veler verzoek organiseert Het Wijninstituut weer de workshop “Verken de Rhône” met Rhône-specialist Mike Rijken. Laat je een avondje meenemen op wijnsafari naar de Rhône door Mike Rijken, ‘Mr. Rhône’ himself. Dit is je de kans om uitgebreid kennis te maken met de prachtige wijnen uit de Rhône. De Nederlander Mike Rijken woont daar al sinds 1990 en kent het Rhône-gebied als zijn broekzak. Hij legt je haarfijn uit hoe dit bekende wijngebied in elkaar zit en wat voor moois de Rhône te bieden heeft. Ook leuk om cadeau te geven en/of samen te gaan!
Je kunt hier terecht:
Zwolle: do. 8 feb. 2024
Groningen: wo. 14 feb. 2024
Rotterdam: do. 15 feb. 2024
Maastricht: wo. 21 feb. 2024
Info & inschrijven: https://lnkd.in/eXTnyHsr

Proefcollege wijnschrijven door Onno Kleyn

Wijnbeschrijvingen, wijnstukjes, voor folders, websites en magazines, hoe schrijf je die? Een technische proefomschrijving is vaak te ingewikkeld voor je lezers. Daarbij is het moeilijk om de variatie te behouden. Hoe hoe je je stukjes levendig en interessant? Hoe zorg je ervoor dat ze niet op elkaar gaan lijken? Hoe voorkom je dat je folder of je site saai wordt? Wijn- en culinair journalist Onno Kleyn weet als geen ander hoe je telkens weer verrast, hoe je verhaaltjes vertelt en met anecdotes de lezer vasthoudt. In dit proefcollege op zondag 11 februari laat hij zien hoe je aan je inspiratie komt. Meer info en inschrijven via wijnstudio.nl

WijnSpijs Wandeling

WijnSpijs Wandeling logoOp zondag 11 februari kun je in Apeldoorn en Den Haag genieten van een culinaire wijn-spijs wandeling! De WijnSpijs Wandeling is een gezellige wandeling langs ongeveer zes hotspots en fine dining zaken. Overal word je gastvrij ontvangen. De restaurateurs zorgen voor een echte restaurant ervaring en overal staat een verfijnde wijnspijs combinatie voor je klaar. Een heerlijke lange lunch dus! Wandel met je eigen gezelschap van 12:00 uur tot 17:00 uur langs lommerrijke lanen of pittoreske straatjes langs je favoriete restaurants! Een heerlijke ontspannen middag voor winelovers en foodies.
Check hier welke restaurants meedoen en of er nog plek is!

Wine Paris – Vinexpo Paris

Wine Paris Vinexpo 2024 uitgelichtDe vijfde editie van Wine Paris & Vinexpo Paris vindt plaats van 12 t/m 14 februari 2024 in Paris Expo Porte de Versailles. Het flagshipevent van de Vinexposium Group wordt groter dan ooit. Wijn- en gedistilleerde dranken professionals uit de hele wereld worden van harte uitgenodigd voor deze interessante editie. De 2024-editie belooft meer regio’s, landen, uitwisselingen en inspiratie. Het perfecte evenement voor zakelijke relaties om nieuwe markten te ontdekken en bestaande te verstevigen. Natuurlijk niet zonder de gebruikelijke inzet en het enthousiasme van het Vinexposium team dat van dit evenement een onvergetelijk zakelijk hoogtepunt zal gaan maken. Lees hiermeer over deze expositie. En/of bestel hier alvast je badge.

Workshop Roemenië

Onbekend, onbemind? Als je genoeg hebt van steeds dezelfde wijnen en verlangt naar iets nieuws en spannends, dan is dit de perfecte kans voor jou. Ga op donderdagavond 15 februari 19:30-22:00 uur met ons mee op een onvergetelijke reis door de wijngaarden van Roemenië, waar eeuwenoude wijntradities samensmelten met moderne innovatie. Is Transsylvanië het nieuwe Toscane?

Tijdens deze workshop geeft Anne-Wies van Oosten DipWSET je door middel van een proeverij van Roemeense wijnen een unieke inkijk in de diversiteit aan terroirs en druivenrassen van Roemenië. Anne-Wies is Roemenië- expert en woont sinds enige jaren in dit wijnland. Zij schreef haar thesis voor Weinakademiker over ‘The development and future of Wine Tourism in Transylvania’.

We proeven via de Wineflight methode niet alleen een feestelijke sprankelende wijn, maar ook frisse en aromatische wijnen, fluweelzachte rode, en zelfs een trendy ‘orange-wine’. Wees verzekerd: elk proefje brengt je naar de glooiende heuvels en pittoreske landschappen van Roemenië. Van de spraakmakende wijngaarden van Transsylvanië tot de zonovergoten velden van Dealu Mare, je zult een schat aan smaken en verhalen ontdekken. Waar: Wijnwinkel Chateautjes,  Zwart Janstraat 136A, 3035 AZ Rotterdam.
Meer info en inschrijven via wineflight.nl 

🍇🥂Geen enkel culinair nieuwtje missen🍷🍴?
Schrijf je dan hier in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
en/of volg Anne-Wies op
InstagramLinkedIn of Facebook

WijnSpijs Wandeling

WijnSpijs Wandeling logoOp zondag 18 februari kun je in Dordrecht, Winterswijk en Utrecht genieten van een culinaire wijn-spijs wandeling! De WijnSpijs Wandeling is een gezellige wandeling langs ongeveer zes hotspots en fine dining zaken. Overal word je gastvrij ontvangen. De restaurateurs zorgen voor een echte restaurant ervaring en overal staat een verfijnde wijnspijs combinatie voor je klaar. Een heerlijke lange lunch dus! Wandel met je eigen gezelschap van 12:00 uur tot 17:00 uur langs lommerrijke lanen of pittoreske straatjes langs je favoriete restaurants! Een heerlijke ontspannen middag voor winelovers en foodies.
Check hier welke restaurants meedoen en of er nog plek is!

WijnSpijs Wandeling

WijnSpijs Wandeling logoOp zondag 25 februari kun je in Leeuwarden, Tilburg, Scheveningen en Oss genieten van een culinaire wijn-spijs wandeling! De WijnSpijs Wandeling is een gezellige wandeling langs ongeveer zes hotspots en fine dining zaken. Overal word je gastvrij ontvangen. De restaurateurs zorgen voor een echte restaurant ervaring en overal staat een verfijnde wijnspijs combinatie voor je klaar. Een heerlijke lange lunch dus! Wandel met je eigen gezelschap van 12:00 uur tot 17:00 uur langs lommerrijke lanen of pittoreske straatjes langs je favoriete restaurants! Een heerlijke ontspannen middag voor winelovers en foodies.
Check hier welke restaurants meedoen en of er nog plek is!

Streetfood & Drinks

Flyer taco kar vierkant DEFDatum: donderdag 29 februari en vrijdag 1 maart
Locatie: Zinc Wine&Dine Roermond.
We gaan op 29 februari en 1 maart bij Zinc Wine&Dine een klein wereldreisje maken om streetfood uit diverse landen te proeven. We serveren hierbij passende street drinks. Je leest het goed, dranken! Uiteraard zorgt Weinakademiker Cecile voor wijnen in het glas, maar laat je vooral verrassen welke passende drank-spijscombinaties we nog meer zullen serveren. Meer info en inschrijven via https://www.cecile.wine/wijnevents-shop/streetfood

WijnSpijs Wandeling

WijnSpijs Wandeling logoOp zondag 3 maart kun je in Nijmegen en Breda genieten van een culinaire wijn-spijs wandeling! De WijnSpijs Wandeling is een gezellige wandeling langs ongeveer zes hotspots en fine dining zaken. Overal word je gastvrij ontvangen. De restaurateurs zorgen voor een echte restaurant ervaring en overal staat een verfijnde wijnspijs combinatie voor je klaar. Een heerlijke lange lunch dus! Wandel met je eigen gezelschap van 12:00 uur tot 17:00 uur langs lommerrijke lanen of pittoreske straatjes langs je favoriete restaurants! Een heerlijke ontspannen middag voor winelovers en foodies.
Check hier welke restaurants meedoen en of er nog plek is!

Vini Bio

Vini Bio 11deOp maandag 4 maart 2024 organiseert Melman Communications, de 11e editie van ViniBio in het Van der Valk Hotel in Amsterdam.
ViniBio is de enige proeverij met louter biologische, biodynamische en natuurlijke wijnen. Naast diverse Nederlandse importeurs laten ook verschillende producenten uit het buiteland hun bio wijnen proeven. In de masterclasses wordt dieper ingegaan op de thema’s mousserende wijnen en wijnen uit Corsica. Deze proeverij is alleen toegankelijk voor de wijnhandel, horeca en pers. Inschrijven kan via deze link. Voor meer info: Ghislaine Melman, M:06- 14789441

Wijn-Spijs proeverij ‘Rondje Portugal’

Ed Carper PortugalZaterdag 9 maart 2024 om 19:30 uur wijn-spijsproeverij ‘Rondje Portugal’, wat gaan we doen?

    • Hoe proef je wijn? Wat zegt de kleur? Wat zegt de geur? Welke smaken onderscheiden we? Hoe is de afdronk? Dit kan je zien in het filmpje ter voorbereiding van deze avond.
    • Portugal als wijnland. De geschiedenis, het klimaat, de belangrijkste gebieden, productie.
    • Het proeven van 8 typisch Portugese wijnen waarvan 4 met een bijpassend gerechtje.

Van de wijnen zal er een en ander verteld worden over het gebied waar deze vandaan komen en wat er zo specifiek is aan deze wijn. En natuurlijk ook van elk gerecht wordt verteld waar het vandaan komt en waarom dit gerecht bij de wijn is gekozen. NB: Voor vinologen 3 punten in de B categorie. De avond wordt verzorgd door Register Vinoloog van het jaar 2020 Ed Carper, tevens DipWSET en Weinakademiker.
Klik hier voor meer informatie. Klik hier voor een overzicht van alle evenementen van Carper Vinum.
Ons proeflokaal is  in de Botenmakersstraat te ZAANDAM (op loopafstand van station Zaandam).

ProWein Düsseldorf

Prowein logoNiemand kan ProWein evenaren. Van 10-12 maart 2024 presenteren 6.000 exposanten meer dan 500 wijnregio’s uit meer dan 60 landen op de belangrijkste wijn- en sterke drankbeurs ter wereld. De exposanten brengen hun nieuwste producten mee – van de hippe bag-in-box tot rijpe champagnes. Omdat de wereld van wijn veel meer is dan alleen een vintage. Vandaag de dag bepalen uitzonderlijke kwaliteiten, marketingconcepten en een intelligent samengesteld portfolio wat succesvol is. Bij ProWein vindt u dit allemaal perfect georganiseerd op één locatie. Meer info: www.prowein.com

Thee-wijnworkshop Tea vs. Wine: the final battle

Flyer_Thee-wijn_landscape_zonder datumDatum: zaterdag 23 maart 2024 13.30-16.30 uur. Locatie: Theeplantage Het Zuyderblad.
Een toffe workshop bij Cecile.wine in samenwerking met Linda Cebrian-Rampen van theeplantage Het Zuyderblad. Ga met theesommelier Linda en Weinakademiker Cecile op ontdekkingstocht tijdens deze spannende, gezellige en lekkere thee-wijnworkshop. Aan de hand van een vijftal zeer verschillende hapjes waar wij de combinaties qua drank bij verzorgen, gaan we op zoek naar de verschillen, overeenkomsten en contrasten: wat werkt, wat niet en waarom. Tea vs. Wine, weten wie de winnaar wordt? Proef met ons mee en meld je aan via deze LINK!

Workshop Chocolade & Wijn

Wine in Choc! event FB 18-4-2024Datum: donderdag 18 april 2024. Locatie: Chocoladefabriek Rousseau Chocolade.
Wie is er niet gek op chocolade en wijn? Chocolatier René van Rousseau Chocolade en Weinakademiker Cecile bundelen hun krachten en verrassen u met heerlijke combinaties. We proeven diverse chocolades en bonbons met daarbij uiteraard zoete wijnen maar ook een mousserende en rode wijn staan voor u klaar. Twee geweldige producten, twee bourgondische vakidioten, twee uur genieten! Meer info en inschrijven via cecile.wine

Wijnspijsproeverij “Onbekend maakt Onbemind”

Purple Blue Retro Night Party Flyer (LinkedIn Post)Ben je klaar voor een onvergetelijke avond vol verrassingen? Op zaterdagavond 25 mei om 19:30 organiseren Carper Vinum en UNKnowN Art Gallery een spetterende wijnspijs proeverij. Het Thema van de proeverij en Art Gallery is ‘Onbekend maakt onbemind’.
Tijdens deze proeverij proef je 8 onbekende wijnen uit verschillende landen. Bij 4 wijnen worden bijpassende hapjes geserveerd. Ed Carper, Vinoloog en Weinakademiker, neemt je mee in de wereld van de onbekende wijnen. De wereld van wijn is zo veelomvattend dat het spannend is om je nu eens daardoor te laten verrassen. Hij vertelt je alles over de druivenrassen, de wijnbouwgebieden en de smaak van de wijnen.
De proeverij vindt plaats bij UNKnowN Art gallery waar je wordt omringd door het werk van Nederlandse street art iconen als KBTR, Sket15, Doodkonijn en Leon van Wijk in een inspirerende ‘underground’ omgeving ga je het avontuur aan met het onbekende. Schrijf je nu in voor deze unieke ervaring! Het aantal plaatsen is beperkt. Waar: UNKnowN Art Gallery, Oostkade 10-12 Zaandam. NB Voor vinologen 3 punten in de B categorie. Klik hier voor meet informatie

Fiësta del Vino 

Los Suenos de lo Capitan logoSpaanse-wijn importeur Los Sueños de lo Capitán organiseert op zondag 2 juni in samenwerking met de Wijnschool uit Nijkerk een Fiësta del Vino in de sfeervolle Stadsboerderij Nijkerk met romantische binnentuin. Je wordt meegenomen op ‘wijnreis’ naar Spanje. We reizen door de wijngebieden Jumilla, Léon, Rueda en Rioja en doen onderweg ook nog kennis op over andere wijnen.
Er komen 3 zeer gerenommeerde Spaanse wijnmakers naar Nederland om de wijnen te laten proeven en uitleg te geven over hun werk èn er een gezellige middag van te maken. Naast het proeven van diverse Spaanse wijnen maken we in verschillende workshops ook kennis met cocktails van vermouth (heel hip in Spanje) en likeuren, de techniek van het ham snijden en proeven we ook van zelfgemaakte olijfoliën. Elke wijnmaker verzorgt een masterclass , waarin een voor hen kenmerkend thema centraal staat. Deze masterclasses zijn in het Engels en voor iedereen goed te volgen. Na de workshops heb je de mogelijkheid om meer wijnen te proeven uit het assortiment van Los Sueños de lo Capitán en te genieten van de Spaanse sfeer, de muziek en bereiding van tapas.

Rond 18.00 worden er 3 grote authentieke paëllapannen opgestookt en gaan we genieten van diverse heerlijke verse paëlla’s en tapas. Er is alle gelegenheid om informeel in gesprek te gaan met de wijnmakers en nog na te genieten van de wijnen.

Meer info en inschrijven via dewijnschool.nl

Online oefenen met proeven op SDEN4/WSET3-4 niveau 

Carper Vinum Ed Carper logo. jpgJe voorbereiden op het proefexamen SDEN4/WSET3-4, elk ander wijnproefexamen of je proefvaardigheden oefenen?  Ed Carper Vinoloog van het jaar 2020 maakt het mogelijk.
Op donderdag 27 juni 2024 van 20:00-21:15 uur  is er een online wijnproeverij met 8 thuisgestuurde wijnen (50ml flesjes). Proef van te voren de wijnen en gebruik de quiz om het in te vullen.
Tijdens de zoomsessie gaan we het bespreken. 2 PE punten in de B categorie voor vinologen. Meer info en inschrijven via carpervinum.nl

Wine in Choc! 

Wine in Choc! event FB 3-10-2024Datum: donderdag 3 oktober 2024. Locatie: Chocoladefabriek Rousseau Chocolade.
Wie is er niet gek op chocolade en wijn? Chocolatier René van Rousseau Chocolade en Weinakademiker Cecile bundelen hun krachten en verrassen u met heerlijke combinaties. We proeven diverse chocolades en bonbons met daarbij uiteraard zoete wijnen maar ook een mousserende en rode wijn staan voor u klaar. Twee geweldige producten, twee bourgondische vakidioten, twee uur genieten! Meer info en inschrijven via cecile.wine (en dan link https://www.cecile.wine/wijnevents-shop/wine-in-choc)

Wijncursus Spaanse wijnen

Carper Vinum Ed Carper logo. jpgLeer in drie zondagmiddagen 6, 10 en 24 november 2024  (13:30-16:30 uur) alles over de verschillende wijnen van Spanje. Een verdiepende cursus over de mooie diversiteit van de Spaanse wijnen. Elke middag worden 8 wijnen geproefd.
De eerste les gaat over Spanje als wijnland en over de noordelijk-westelijke wijnregio’s (groen Spanje en Rioja e.d.). De tweede les gaat over meer het noord-oostelijke deel en een stuk midden. De derde les over de zuidelijke regio’s.
Voor Vinologen zijn er totaal 9 punten in categorie B voor de 3 bijeenkomsten. Waar? Bij CarperVinum, Botenmakersstraat 111, 1506 TC  ZAANDAM en op loopafstand van station Zaandam.
Klik hier voor meer informatie.

Gratis online wijncursus!

Online wijncursus uitgelichtKen je de gratis online wijncursus op Anne-Wies.NL al? Inmiddels staan er al 10 lessen online! Sta jij soms voor het wijnschap en kun je niet kiezen welke wijn je zult kopen? Zijn de etiketten abacadabra voor je? Vraag je je af waarom wijn uit Australië soms zo goedkoop is en uit Bordeaux vaak zo duur? Waarom sommige flessen groen zijn en andere doorzichtig? Wil je je eigen smaak leren kennen en ontwikkelen? Wil je leren welke wijn goed past bij verschillende gerechten en waarom? Dan is dit een leuke cursus voor jou! Deze gratis online wijncursus behandelt alle bovenstaande vragen en nog veel meer. Dat doen we op een laagdrempelige, begrijpelijke manier zodat de wijncursus ook geschikt is voor beginnende wijnliefhebbers. We beginnen bij het begin (Wat is wijn en waar komt wijn vandaan?) en duiken elke volgende les wat dieper op de stof in, zodat ook gevorderde wijnliefhebbers aan hun trekken komen. En… er komen ook leuke en leerzame filmpjes aan bod! Meer info en de eerste les vind je hier

Online kookcursussen CookingAcadamy

CookingAcademy uitgelicht

Voor beginners én gevorderden: de vakdocenten van de CookingAcadamy gaan je nog beter leren koken. Kooktechnieken en culinaire kennis van hoog niveau die je de volgende dag in de praktijk kunt gebruiken. Een greep uit het aanbod: broodcursus, groentencursus, sushicursus, vleescursus, cursus luxe koken, cursus spareribs. Maar ook een heusebarbequecursus, een  barista cursus, een thee en een wijncursus kun online je volgen. Je leert bij geen recepten maken maar je leert technieken en processen beheersen. Je leert niet wat je moet doen maar hoe en waarom. Een kookcursus volgen is gegarandeerd de snelste manier om eventueel zelfs door te groeien. Kok & vinoloog Robert Verweij en zijn team van culinaire docenten verzorgen al meer dan 18 jaar kookcursussen en wijncursussen. Meer info, een gratis proefles volgen of direct inschrijven? www.cookingacademy.nl

Online beginnerscursus wijn Wijnvignet (SDEN1)

Carper Vinum Ed Carper logo. jpgDit is een Online SDEN1 cursus samengesteld door register vinoloog van het jaar 2020 Ed Carper. De cursus bestaat uit  4 filmpjes, 4 quizjes over elke les, 4 pdf’s en een samenvatting de gehele theorie die nodig is om je basisdiploma Wijnvignet SDEN1 Examen te kunnen halen. Verder zal je er verwijzingen vinden naar allerlei filmpjes die de SDEN1 stof verdiepen. Je kunt er online bijbehorende proeverijen (proefmodule 1 en eventueel proefmodule 2) bijboeken met een online zoomsessie of proefmodule 1 met een filmpje er bij die je op elk gewenst moment kunt doen. Je kunt aansluitend het basisdiploma Wijnvignet SDEN1 behalen door een online examen (niet inbegrepen; slechts 15 euro).
Meer info en inschrijven: www.carpervinum.nl

Online SDEN2 wijncursus

Carper Vinum Ed Carper logo. jpgDit is een Online SDEN2 cursus samengesteld door register vinoloog van het jaar 2020 Ed Carper. De cursus bestaat uit  12 filmpjes en een samenvatting van de gehele theorie die nodig is om je basisdiploma Wijnoorkonde SDEN2 Examen te kunnen halen. Verder zal je er verwijzingen vinden naar allerlei filmpjes die de stof verdiepen. Je kunt  het diploma Wijnoorkonde  SDEN2 behalen door een landelijk examen (niet inbegrepen; kosten 85 euro) af te leggen.
Meer info en inschrijven: www.carpervinum.nl

E-learning: Discover Bourgogne Wines

First dedicated for the wine industry professionnals, the Bourgogne wines e-learning is now available to all. Including films, 360° photos, interviews and quizzes, this is a complete and modern educationnal tool. Its fun, interactive features allow you to learn about the fascinating world of Bourgogne wines in a straightforward manner. Check BourgogneWines

E-learning: Champagne Campus

champagnebureaulogoHet Comité Champagne heeft “Champagne Campus” in het leven geroepen, de e-learning site van de Champagne. Deze e-learning site is online beschikbaar op computer, tablet en smartphone en biedt een aantrekkelijk design met ludieke activiteiten, filmpjes, quizzen, pedagogische oefeningen om uw kennis van Champagnewijnen aan te vullen of te verdiepen. De site is beschikbaar in het Frans, Engels et Chinees.
Check Champagnecampus

Wines of South Africa online wine course

wines of south africa logo wosaSouth African wine has its own Online Wine Course too. It features six modules covering a variety of topics ranging from history and varieties, to wine styles, winegrowing regions, sustainability and tourism. Each module takes about one to two hours, and closes with a multiple-choice quiz, which you’ll need to pass (minimum of 80% of correct answers) in order to progress to the next. Register and do the course here

 

🍇🥂Geen enkel culinair nieuwtje missen🍷🍴?
Schrijf je dan hier in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
en/of volg Anne-Wies op
InstagramLinkedIn of Facebook

Door |2 februari 2024|Categorieën: Cursussen, Proeverijagenda, WIJN|0 Reacties

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant