De ‘PROEVERIJAGENDA en WEEKENDTIPS’ van Anne-Wies.NL staan weer online!  Elke vrijdagochtend een update met de leukste wijnproeverijen, festivals en andere culinaire evenementen! En heb je de nieuwe WijnSpijs Wandelingen en Surprise Dinners al ontdekt? Geniet ervan!
(PS: Mis je jouw proeverij in deze wijnagenda? Stuur me info, een link en foto)

Diner met Zuid-Afrikaanse wijnen, Scheveningen

Steam Scheveningen dinerSteam Scheveningen organiseert op vrijdag 25 oktober samen met African Wines een diner waarbij de Zuid-Afrikaanse wijnen van Aslina Wines geserveerd worden. Aslina Wines is de verwerkelijking van de droom van Zuid-Afrika’s eerste zwarte vrouwelijke wijnmaakster, Ntsiki Byela. Ntsiki Byela, eigenares en wijnmaakster van Aslina Wines, is speciaal uit Zuid-Afrika naar Nederland gekomen en zal deze avond vertellen over zichzelf, haar ambities en haar wijnen, die internationaal hoge ogen scoren. Kom luisteren naar haar boeiende verhaal en genieten van het 4-gangen diner, begeleid door haar bijzondere wijnen! Meer info en  RESERVEREN: 070 3553322 of info@steamscheveningen.nl

Wijn & Hapjes op De Kade

Stadsstrand de kade logoVrijdag 25 oktober: de allerlaatste vrijdag van het Kade seizoen in Alkmaar!  We vieren dit samen met onze wijnhandelaar Hans Moolenaar Wijnkoperij. Het uitgangspunt voor een laagdrempelige wijnproeverij is wijn op tafel! Haal een glaasje wijn op bij het bijpassende gerechtje. Hans Moolenaar Wijnkoperij, gevestigd in een prachtig pand op een pittoresk pleintje net achter de winkelstraat van Bloemendaal-dorp, bestaat al meer dan 30 jaar. De huidige eigenaren René en Suzanne namen de winkel in 2017 over. Affiniteit met wijnen en kennis van zaken waren er al. Lekker(e) wijn verkopen in een goede sfeer en in gezelligheid, samen met en gericht op de klant! Meer over dit event op deze FB pagina

Najaarsproeverij De Gouden Ton Rotterdam

De Gouden Ton logoDe jaarlijkse najaarsproeverij van De Gouden Ton Rotterdam. Op zaterdag 26 oktober proef je van 13:00 tot 17:00 de lekkerste wijnen voor het najaar. Wederom gewoon gezellig bij ons in de winkel. Daar wil je bij zijn toch?
Aanmelden is gewenst, stuur even een mailtje naar rotterdam@degoudenton.nl of loop even binnen. Tot snel!

WijnSpijs Wandelingen

WijnSpijs Wandeling EigenOp zondag 27 oktober  kun je in Arnhem, Maastricht en Tilburg genieten van een culinaire wijn-spijs wandeling! De WijnSpijs Wandeling is een gezellige wandeling langs ongeveer zes hotspots en fine dining zaken. Overal word je gastvrij ontvangen. De restaurateurs zorgen voor een echte restaurant ervaring en overal staat een verfijnde wijnspijs combinatie voor je klaar. Een heerlijke lange lunch dus! Wandel met je eigen gezelschap van 12:00 uur tot 17:00 uur langs lommerrijke lanen of pittoreske straatjes langs je favoriete restaurants! Een heerlijke ontspannen middag voor winelovers en foodies.
Check hier welke restaurants meedoen en of er nog plek is!

Herfstproeverij voor wijnprofessionals

Herfstproeverij voor wijnprofessionalsProeven met wijnmakers! Wij (Au Paradis, Verkerk en Wijnkameel) nodigen jullie uit om op maandag 28 oktober as., samen met de wijnmakers zelf, fraaie, originele en pure wijnen te komen proeven uit Italië, Frankrijk en Duitsland. Na de proeverij volgt een ‘precies waar je zin in hebt na een lange dag proeven’ diner verzorgd door de chefs van Restaurant As. Updates over de proeverij en het diner volgen later, maar voor nu: BLOK DIE DATUM en SCHRIJF JE IN.

Surprise Dinner

WijnSpijs Surprise dinner logoVan de ‘makers van’ de WijnSpijs wandelingen: op donderdag 31 oktober bezoek je in naar keuze in Den Haag, Groningen, Arnhem, Haarlem, Utrecht, Breda, Rotterdam, Amsterdam, Heemstede, Goes, Doetinchem of Elburgdrie zorgvuldig geselecteerde restaurants waar je gaat genieten van een 3-gangen verrassingsdiner met 3 bijpassende wijnen. Elke gang vindt plaats in een ander restaurant. Welk zaken je bezoekt? Dat blijf een verrassing tot het allerlaatste moment! Op de dag van je Surprise Dinner krijg je van de organisatie een email met je startrestaurant. En pas na het voorgerecht krijg je een hint over je volgende locatie. Zo ga je door tot je drie heerlijke wijnspijs combinaties hebt gehad en de stad van je keuze helemaal hebt ontdekt! Dat wordt genieten! Klik hierom te reserveren en te checken of er nog plek is!

Noteer deze vast in je agenda:

Wijnkoperij Platenburg 125 jaar!

Platenburg ProeverijIn 2019 bestaat Wijnkoperij Platenburg 125 jaar. Dat maakt ons de oudste Wijnkoperij van Rotterdam. We willen ons jubileum graag met u vieren op zaterdag 2 november met De Allergrootste Platenburg Proeverij ooit. Meer dan tien wijnhuizen uit o.a. Italië, Frankrijk, Portugal, Duitsland en Engeland en Rotterdamse bites op een unieke locatie: De Laurenskerk. Het is één van de oudste gebouwen van Rotterdam en ligt op een steenworp afstand van onze wijnkoperij. Tickets en meer info vind je hier

POP! the bottle

Pop the bottle logoZaterdag 2 november: Feestelijke opening van onze eigen wijnwinkel! Bouzy en Wijn op Dronk in Den Haag slaan de handen ineen. In november en december op elke donderdag, vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 18:00 hebben wij onze eigen wijnwinkel. Champagnes en wijnen van de rijzende sterren in de wijnwereld en oudere jaargangen van bijzondere wijnen, we hebben het allemaal! Natuurlijk valt er ook altijd iets te proeven en is het erg gezellig….;-) Waar: Frederikstraat 22 in Den Haag. Meer info vind je hier

WijnSpijs Wandelingen

WijnSpijs Wandeling EigenOp zondag 3 november kun je in Leiden, Breda, Alkmaar en Enschede genieten van een culinaire wijn-spijs wandeling! De WijnSpijs Wandeling is een gezellige wandeling langs ongeveer zes hotspots en fine dining zaken. Overal word je gastvrij ontvangen. De restaurateurs zorgen voor een echte restaurant ervaring en overal staat een verfijnde wijnspijs combinatie voor je klaar. Een heerlijke lange lunch dus! Wandel met je eigen gezelschap van 12:00 uur tot 17:00 uur langs lommerrijke lanen of pittoreske straatjes langs je favoriete restaurants! Een heerlijke ontspannen middag voor winelovers en foodies.
Check hier welke restaurants meedoen en of er nog plek is!

Jubileumproeverij Marius Jouw Wijnvriend

Marius Jouw Wijnvriend logoOp zondag 3 november vieren we met jullie ons 15-jarig bestaan in stijl: met 150 te proeven wijnen binnen 15 thema’s. Uiteraard staan de vaste waarden binnen ons assortiment op de proeftafel, maar ook veel exclusieve topwijnen en er is zelfs een verticale proeverij van Chateau Musar! Diverse wijnmakers zullen aanwezig zijn om hun wijnen te presenteren. Wil je tussen het proeven door wat leren over wijn? Schrijf je dan in voor één van de 2 flitscursussen! In 30 minuten maak je kennis met de SDEN methode en leer je de basics van wijn(proeven). Alleen toegankelijk wanneer je ook bent ingeschreven voor de Jubileumproeverij!Dit alles wordt omlijst door vrolijke muziek, heerlijke hapjes en de feestelijke atmosfeer van het Zuiderstrandtheater. Een niet te missen wijnfeest!
Hier vind je meer infoen kun je je inschrijven.

Proeverij Toscaanse wijnen

Ghislaine MelmanGraag nodigen wij uit voor een proeverij van Toscaanse wijnen uit de omgeving van Arezzo, op dinsdagmiddag 5 november in het Amstel Boathouse in Amsterdam. Een tiental producenten uit deze prachtige Italiaanse kwaliteitsregio presenteert u hun wijnen. Enkele van hen zijn nog op zoek naar een importeur in Nederland. Voorafgaand aan deze proeverij kunt u deelnemen aan een Masterclass door Italië kenner Fred Nijhuis. Let op: deze proeverij is alleen toegankelijk voor handel, horeca en pers!
Inschrijven via deze link

Surprise Dinner

WijnSpijs Surprise dinner logoVan de ‘makers van’ de WijnSpijs wandelingen: op donderdag 7 november bezoek je in naar keuze in Den Haag, Delft, Haarlem, Leiden, Breda, Rotterdam of Amsterdamdrie zorgvuldig geselecteerde restaurants waar je gaat genieten van een 3-gangen verrassingsdiner met 3 bijpassende wijnen. Elke gang vindt plaats in een ander restaurant. Welk zaken je bezoekt? Dat blijf een verrassing tot het allerlaatste moment! Op de dag van je Surprise Dinner krijg je van de organisatie een email met je startrestaurant. En pas na het voorgerecht krijg je een hint over je volgende locatie. Zo ga je door tot je drie heerlijke wijnspijs combinaties hebt gehad en de stad van je keuze helemaal hebt ontdekt! Dat wordt genieten! Klik hierom te reserveren en te checken of er nog plek is!

Hollandse wijnen weekend Wijncafé Lefebvre

Wijncafe Lefebvre logoHet weekend van 8, 9 en 10 november 2019 vieren we bij Wijncafé Lefebvre dat de Nederlandse wijn beter en beter wordt en kun je bij Wijncafé Lefebvre ervaren hoe goed deze wijnen nou daadwerkelijk zijn. Het hele weekend zijn er verschillende Nederlandse wijnen te proeven en serveren we ‘Oud Hollandsche’ borrel happen. Op de vrijdag avond (8 november) is er een proeverij in onze wijnkelder onder leiding van Weinakademiker Mario Tertschnig en onze sommelier Bram. We proeven voornamelijk wijnen uit Limburg (Mario’s specialiteit) en een aantal wijnen uit andere regio’s, gemaakt van klassieke en nieuwe druivenrassen. Meer info op deze FB pagina

De fameuze Grandcruwijnen Wijnproeverij

Grandcruwijnen logoEén keer per jaar pakken we altijd groot uit en dat is dit jaar op 8 november 2019. Er zullen tijdens deze grote proeverij een groot aantal top wijnhuizen zelf aanwezig zodat u van de wijnmaker zelf uitleg kunt krijgen en de wijn kunt proeven. En natuurlijk: de najaarsproeverij is hét moment om je favoriete wijnen extra voordelig in te slaan met korting op gehele assortiment en extra korting op de proeverij-wijnen. De proeverij is voor onze gasten gratis maar inschrijven is verplicht en Vol is Vol. Klik hier voor een overzicht van de wijnhuizen die aanwezig zullen zijn in ons Wine Warehouse aan de Rijksstraatweg 24 te Dordrecht.Rolf & Corina Ketelaar en het gehele Grandcruwijnen team heten u van harte welkom.

Sherry Spijs Diner

Sherry Week CoretTijdens de Sherry Week staat sherry wijn in de picture in bars, restaurants, hotels en dit jaar ook bij Fijn-Proeverij & het ‘Thuis’ restaurant van Peter Batelaan in het Haagse Rijswijk. Wat gaan we doen? We, Chef Peter Batelaan & Sommelier + Sherry Educator Guillaume Coret ontvangen je op vrijdag 8 november met een heerlijk aperitief passend in het thema en zullen daarna 6 verschillende Sherry’s laten proeven die begeleid worden met bijpassende uiteraard Spaans getinte gerechtjes. Peter kent als geen ander de klassieke gerechten uit alle windstreken en verteld je daar graag alles over terwijl ik jullie vertel wat de verscheidende stijlen in Sherry zijn. Meer info op deze FB pagina

Rotterdam Food  Tour

inside rotterdam logoGa op 9 november mee op Food tour en proef Rotterdam! De Inside Rotterdam Food tour neemt je mee op een culinaire stadswandeling door lokaal Rotterdam en is inclusief een rit met de spetterende watertaxi. In deze 4 uur durende tour word je begeleid door een leuke Insider gids die je meeneemt op ontdekkingsreis in het stadscentrum van Rotterdam. Je stopt bij verschillende culinaire ondernemers om lekkere hapjes te proeven. Daarnaast vertelt je gids je meer over de Highlights en de minder bekende plekken die Rotterdam eigen maken. Check deze websitevoor meer info en reserveren.

WijnSpijs Wandelingen

WijnSpijs Wandeling EigenOp zondag 10 november kun je in Delft, Haarlem en Haren genieten van een culinaire wijn-spijs wandeling! De WijnSpijs Wandeling is een gezellige wandeling langs ongeveer zes hotspots en fine dining zaken. Overal word je gastvrij ontvangen. De restaurateurs zorgen voor een echte restaurant ervaring en overal staat een verfijnde wijnspijs combinatie voor je klaar. Een heerlijke lange lunch dus! Wandel met je eigen gezelschap van 12:00 uur tot 17:00 uur langs lommerrijke lanen of pittoreske straatjes langs je favoriete restaurants! Een heerlijke ontspannen middag voor winelovers en foodies.
Check hier welke restaurants meedoen en of er nog plek is!

BierSpijs Wandeling

BierSpijs Wandeling Op zondag 10 november kun je BierSpijs Wandelen in Haarlem!
Een wandeling voor de echte bierliefhebbers! We hebben topzaken gevonden die je willen laten zien hoe goed ze zijn met bier & spijs. Ben je helemaal in de wolken wanneer er in een restaurant verschillende speciaalbiertjes op de tap te krijgen zijn? Deze is voor jou! Het welbekende recept: plezier, kennis, gezelligheid en inspiratie. Net als tijdens een WijnSpijs Wandeling, maar dan met bier!
Voor tickets en meer info ga je naar WijnSpijsWandeling 

Lekkere, luie zondagmiddag op Kasteel Daelenbroeck

Henk Hoogakker en GregAls de blaadjes van de bomen vallen, hebben jullie dan ook zin in warm, liefdevol en passend eten? Luisterend naar herfstige verhalen bij het haardvuur met een goed glas? Samen kunst in vele vormen beleven? Dit  zijn ook gedachten, die Greg Bodegom, de grote chef van Kasteel Daelenbroeck, zijn team en Henk Hoogakker binden. Door hen vorm gegeven in mooie plaatjes aan de muur, heerlijkheden op het bord en ontspannende verhalen voor en met jullie! Op zondag 10 november van 15.00 tot 19.00 uur heerlijk genieten en de fascinatie beleven van kunst, eten en mensen. Meer info vind je hier

Surprise Dinner

WijnSpijs Surprise dinner logoVan de ‘makers van’ de WijnSpijs wandelingen: op donderdag 14 november bezoek je in naar keuze in Den Haag, Groningen, Arnhem, Den Bosch, Haarlem, Leiden, Utrecht, Leeuwarden, Rotterdam of Amsterdam drie zorgvuldig geselecteerde restaurants waar je gaat genieten van een 3-gangen verrassingsdiner met 3 bijpassende wijnen. Elke gang vindt plaats in een ander restaurant. Welk zaken je bezoekt? Dat blijf een verrassing tot het allerlaatste moment! Op de dag van je Surprise Dinner krijg je van de organisatie een email met je startrestaurant. En pas na het voorgerecht krijg je een hint over je volgende locatie. Zo ga je door tot je drie heerlijke wijnspijs combinaties hebt gehad en de stad van je keuze helemaal hebt ontdekt! Dat wordt genieten! Klik hierom te reserveren en te checken of er nog plek is!

Sotto logoTruffel & Super Tuscan Diner

Ieder jaar organiseren we zeer succesvol ons beroemde Truffel diner met een topwijnmaker uit een wijnstreek waarvan de wijnen natuurlijk naadloos aansluiten bij truffel. Dit jaar vindt deze unieke avond plaats op zaterdag 16 november en hebben we Tom Heidman van Renzo Marinai gevraagd om zijn wijnen te komen presenteren. Niet zomaar wijnen maar wijnen van topklasse die enkel en alleen in toprestaurants verkrijgbaar zijn: Chianti’s en Super Tuscans van zeer hoog niveau die jaar in jaar uit meerdere prijzen winnen. Ook de olijfolie van Renzo Marinai is uitgeroepen tot de beste uit Toscane. Uiteraard krijgt u deze ook te proeven. Op zaterdagavond 16 november vindt deze unieke en zeer gastronomische avond wederom plaats in Sotto Lounge. Meer info vind je hier 

WijnSpijs Wandelingen

WijnSpijs Wandeling EigenOp zondag 17 november kun je in Utrecht genieten van een culinaire wijn-spijs wandeling! De WijnSpijs Wandeling is een gezellige wandeling langs ongeveer zes hotspots en fine dining zaken. Overal word je gastvrij ontvangen. De restaurateurs zorgen voor een echte restaurant ervaring en overal staat een verfijnde wijnspijs combinatie voor je klaar. Een heerlijke lange lunch dus! Wandel met je eigen gezelschap van 12:00 uur tot 17:00 uur langs lommerrijke lanen of pittoreske straatjes langs je favoriete restaurants! Een heerlijke ontspannen middag voor winelovers en foodies.
Check hier welke restaurants meedoen en of er nog plek is!

Surprise Dinner

WijnSpijs Surprise dinner logoVan de ‘makers van’ de WijnSpijs wandelingen: op donderdag 21 november bezoek je in naar keuze in Den Haag, Delft, Eindhoven, Haarlem, Maastricht, Zwolle, Rotterdam of Amsterdam drie zorgvuldig geselecteerde restaurants waar je gaat genieten van een 3-gangen verrassingsdiner met 3 bijpassende wijnen. Elke gang vindt plaats in een ander restaurant. Welk zaken je bezoekt? Dat blijf een verrassing tot het allerlaatste moment! Op de dag van je Surprise Dinner krijg je van de organisatie een email met je startrestaurant. En pas na het voorgerecht krijg je een hint over je volgende locatie. Zo ga je door tot je drie heerlijke wijnspijs combinaties hebt gehad en de stad van je keuze helemaal hebt ontdekt! Dat wordt genieten! Klik hierom te reserveren en te checken of er nog plek is!

WijnSpijs Wandelingen

WijnSpijs Wandeling EigenOp zondag 24 november kun je in Den Haag, Oisterwijk, Rotterdam en Amsterdam genieten van een culinaire wijn-spijs wandeling! De WijnSpijs Wandeling is een gezellige wandeling langs ongeveer zes hotspots en fine dining zaken. Overal word je gastvrij ontvangen. De restaurateurs zorgen voor een echte restaurant ervaring en overal staat een verfijnde wijnspijs combinatie voor je klaar. Een heerlijke lange lunch dus! Wandel met je eigen gezelschap van 12:00 uur tot 17:00 uur langs lommerrijke lanen of pittoreske straatjes langs je favoriete restaurants! Een heerlijke ontspannen middag voor winelovers en foodies.
Check hier welke restaurants meedoen en of er nog plek is!

Wine & FoodExperience Gransjean Wijnen & Delicatessen

Gransjean Logo nieuwOp zondag 24 november organiseert Gransjean Wijnen & Delicatessen de najaarseditie van de Wine & Food Experience. In het  in het Carlton Ambassador Hotel in Den Haag zullen ruim 60 wijnen en andere lekkernijen van over de hele wereld onder begeleiding te proeven zijn tussen 14-18 uur. Na de proeverij is er gelegenheid om te dineren met de openstaande wijnen. Kaartverkoop start in de winkel vanaf 11 februari. Online kunt u hier al uw kaartje al bemachtigen. Voor meer informatie over dit evenement en reserveren voor het diner verwijzen we u naar onze website.

Surprise Dinner

WijnSpijs Surprise dinner logoVan de ‘makers van’ de WijnSpijs wandelingen: op donderdag 28 november bezoek je in naar keuze in Den Haag, Groningen, Arnhem, Den Bosch, Haarlem, Oisterwijk, Utrecht, Breda, Rotterdam, Amsterdam, Heemstede, Wijk bij Duurstede of Goes of op vrijdag 29 november in Almelo drie zorgvuldig geselecteerde restaurants waar je gaat genieten van een 3-gangen verrassingsdiner met 3 bijpassende wijnen. Elke gang vindt plaats in een ander restaurant. Welk zaken je bezoekt? Dat blijf een verrassing tot het allerlaatste moment! Op de dag van je Surprise Dinner krijg je van de organisatie een email met je startrestaurant. En pas na het voorgerecht krijg je een hint over je volgende locatie. Zo ga je door tot je drie heerlijke wijnspijs combinaties hebt gehad en de stad van je keuze helemaal hebt ontdekt! Dat wordt genieten! Klik hierom te reserveren en te checken of er nog plek is!

Fête du Champagne

Fete du Champagne winter logoHet Fêtste Champagne festival in Europa vindt plaat van 29 november tot en met 1 december in de omgetoverde Zuiveringshal in het Amsterdamse Westerpark. Omringd door zonnebloemen, lavendel, Franse chansons, (biologische) foie gras, confit de canard en natuurlijk Champagne, Crémants & Wijn. Dit is exact wat je kunt verwachten bij de wintereditie van Fête du Champagne. Klik hier voor meer info en het bestellen van tickets.

 

Los Sueños feestdagen proeverij

Los Suenos 10 jaar FB10 jaar wijnimport van Spaanse wijnen, en dat gaan we vieren. Onze jaarlijkse feestdagenproeverij wordt dit jaar op zaterdag 30 november gehouden bij Restaurant Boven de Rivieren te Sleeuwijk. Maar liefst 3 wijnmakers komen over uit Spanje om hun mooie wijnen te laten proeven. Nog even en de gezelligste periode van het jaar komt er aan. Alles wordt straks mooi versierd, plannen voor de feestdagen worden gemaakt, en de menukaarten in elkaar gedraaid. Tijd om op zoek te gaan naar mooie wijnen, passend bij de heerlijke gerechten die geserveerd gaan worden, of misschien wel naar een sprankelende Cava voor Oud en Nieuw. En na afloop… Winemakers diner! Klik hier voor meer info en reserveren.

Surprise Dinner

WijnSpijs Surprise dinner logoVan de ‘makers van’ de WijnSpijs wandelingen: op donderdag 5 december bezoek je in naar keuze in Den Haag, Delft, Haarlem, Breda of Amsterdamdrie zorgvuldig geselecteerde restaurants waar je gaat genieten van een 3-gangen verrassingsdiner met 3 bijpassende wijnen. Elke gang vindt plaats in een ander restaurant. Welk zaken je bezoekt? Dat blijf een verrassing tot het allerlaatste moment! Op de dag van je Surprise Dinner krijg je van de organisatie een email met je startrestaurant. En pas na het voorgerecht krijg je een hint over je volgende locatie. Zo ga je door tot je drie heerlijke wijnspijs combinaties hebt gehad en de stad van je keuze helemaal hebt ontdekt! Dat wordt genieten! Klik hierom te reserveren en te checken of er nog plek is!

WijnSpijs Wandelingen

WijnSpijs Wandeling EigenOp zondag 8 december kun je in Nijmegen en Almelo genieten van een culinaire wijn-spijs wandeling! De WijnSpijs Wandeling is een gezellige wandeling langs ongeveer zes hotspots en fine dining zaken. Overal word je gastvrij ontvangen. De restaurateurs zorgen voor een echte restaurant ervaring en overal staat een verfijnde wijnspijs combinatie voor je klaar. Een heerlijke lange lunch dus! Wandel met je eigen gezelschap van 12:00 uur tot 17:00 uur langs lommerrijke lanen of pittoreske straatjes langs je favoriete restaurants! Een heerlijke ontspannen middag voor winelovers en foodies.
Check hier welke restaurants meedoen en of er nog plek is!

Surprise Dinner

WijnSpijs Surprise dinner logoVan de ‘makers van’ de WijnSpijs wandelingen: op donderdag 12 december bezoek je in naar keuze in Amersfoort, Den Haag, Groningen, Arnhem, Den Bosch, Haarlem, Utrecht, Middelburg, Leeuwarden, Rotterdam, Amsterdam of Enschededrie zorgvuldig geselecteerde restaurants waar je gaat genieten van een 3-gangen verrassingsdiner met 3 bijpassende wijnen. Elke gang vindt plaats in een ander restaurant. Welk zaken je bezoekt? Dat blijf een verrassing tot het allerlaatste moment! Op de dag van je Surprise Dinner krijg je van de organisatie een email met je startrestaurant. En pas na het voorgerecht krijg je een hint over je volgende locatie. Zo ga je door tot je drie heerlijke wijnspijs combinaties hebt gehad en de stad van je keuze helemaal hebt ontdekt! Dat wordt genieten! Klik hierom te reserveren en te checken of er nog plek is!

WijnSpijs Wandelingen

WijnSpijs Wandeling EigenOp zondag 5  januari  kun je in Groningengenieten van een culinaire wijn-spijs wandeling! De WijnSpijs Wandeling is een gezellige wandeling langs ongeveer zes hotspots en fine dining zaken. Overal word je gastvrij ontvangen. De restaurateurs zorgen voor een echte restaurant ervaring en overal staat een verfijnde wijnspijs combinatie voor je klaar. Een heerlijke lange lunch dus! Wandel met je eigen gezelschap van 12:00 uur tot 17:00 uur langs lommerrijke lanen of pittoreske straatjes langs je favoriete restaurants! Een heerlijke ontspannen middag voor winelovers en foodies.
Check hier welke restaurants meedoen en of er nog plek is!

Wine Professional 2020

thewineandfood-logo WFADE professionale wijnbeurs van de Benelux aan het begin van ieder jaar. In 2020 van 13 t/m 15 januari. Ontdek hier bijzondere verrassingen voor uw assortiment of op uw (wijn)kaart. Diverse masterclasses en wijn-spijsproeverijen. Aandacht voor Oude Wereld met klassieke smaken maar uiteraard ook voor de Nieuwe Wereld. Ook minder bekende of herontdekte ‘upcoming wine producing countries’ komen uitgebreid aan bod.
Voor het laatste nieuws: houd de websitevan The Wine and Food Association in de gaten!

WijnSpijs Wandelingen

WijnSpijs Wandeling EigenOp zondag 9 februari kun je in Dordrecht genieten van een culinaire wijn-spijs wandeling! De WijnSpijs Wandeling is een gezellige wandeling langs ongeveer zes hotspots en fine dining zaken. Overal word je gastvrij ontvangen. De restaurateurs zorgen voor een echte restaurant ervaring en overal staat een verfijnde wijnspijs combinatie voor je klaar. Een heerlijke lange lunch dus! Wandel met je eigen gezelschap van 12:00 uur tot 17:00 uur langs lommerrijke lanen of pittoreske straatjes langs je favoriete restaurants! Een heerlijke ontspannen middag voor winelovers en foodies.
Check hier welke restaurants meedoen en of er nog plek is!

❋❋❋❋❋

💃🍷🍴Meer data voor WijnSpijs Wandelingen, BierSpijs Wandelingen en Surprise dinners?
Check deze website!

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!