De genomineerden zijn bekend! The Wine & Food Association organiseert dit jaar de 8e editie van de Showcases. Deze keer zal dit voor het eerst onder de noemer ‘Proefschrift Restaurant Awards’ plaatsvinden, tijdens Gastronomie/Fine Food Professional op maandag 5 november a.s. in het Elicium van RAI Amsterdam. 

Proefschrift Restaurants is het nieuwe restaurantplatform van The Wine & Food association, dat tijdens deze dag wordt gelanceerd. De kandidaten zullen middels de showcase strijden om de felbegeerde Awards. Nieuw is dat de winnaars per categorie nu op dezelfde dag bekend gemaakt worden tijdens de Proefschrift Restaurant Awards uitreiking. 

Embleem_Proefschrift_Kroon_goud_300

Showcase Proefschrift Restaurant Awards 2018: de genomineerden:

Talentvol gastheer/gastvrouw

Janine Kinderman- De Zeeuw-Haarlem

Marco Westra –Bridges- Amsterdam

Danny van Houten- Het Bosch- Amsterdam

Anne Spruijt-Hövels – De Burgemeester – Linschoten

Patricia Helleman – Zout&Citroen- Oosterhout

Talentvol sommelier

Geert Rutten- Manoir Restaurant Inter Scaldes- Kruiningen

Stefan Wierda –Merlet- Schoorl

Laurence Reintjens

Jesse Dean Bruijstens -Da Vinci- Maasbracht

Yvo Kwak- Voltaire -Leersum

Talentvol chef

Thijs Meliefste –Meliefste- Wolphaartsdijk

Thomas Diepersloot –Voltaire- Leersum

Takis Panagakis –Elea- Rijswijk

Vilmos Dohnal –Vermeer- Amsterdam

Jurgen van der Zalm –Vinkeles- Amsterdam

Programma en registratie bezoek

Op vakbeursgastronomie.nl gaat eind deze week de bezoekersregistratie voor Gastronomie-Fine Food Professional van start. Binnenkort vindt u op deze site tevens het complete programma met alle deelnemende chefs en productthema’s.

Koppeling aan Wine Professional

Gastronomie/Fine Food Professional richt zich met name op ‘fine food’ producten. De inmiddels 17e editie van Wine Professional richt zich van 7 t/m 9 januari 2019 traditiegetrouw met name op wijn. Maar er is een overlap. Voor vragen of bij interesse aan een of beide beurzen mee te doen als exposant: neem contact op met: Jan Sebastian van Lissum of Marie-Anne van der Steen, via js.vanlissum@thewinesite.nl

Bron: persbericht

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in✏️voor mijn wekelijkse nieuwsbrief!