De genomineerden zijn bekend! The Wine & Food Association organiseert dit jaar de 8e editie van de Showcases. Deze keer zal dit voor het eerst onder de noemer ‘Proefschrift Restaurant Awards’ plaatsvinden, tijdens Gastronomie/Fine Food Professional op maandag 5 november a.s. in het Elicium van RAI Amsterdam.
Proefschrift Restaurants is het nieuwe restaurantplatform van The Wine & Food association, dat tijdens deze dag wordt gelanceerd. De kandidaten zullen middels de showcase strijden om de felbegeerde Awards. Nieuw is dat de winnaars per categorie nu op dezelfde dag bekend gemaakt worden tijdens de Proefschrift Restaurant Awards uitreiking.
Showcase Proefschrift Restaurant Awards 2018: de genomineerden:
Talentvol gastheer/gastvrouw
Janine Kinderman- De Zeeuw-Haarlem
Marco Westra –Bridges- Amsterdam
Danny van Houten- Het Bosch- Amsterdam
Anne Spruijt-Hövels – De Burgemeester – Linschoten
Patricia Helleman – Zout&Citroen- Oosterhout
Talentvol sommelier
Geert Rutten- Manoir Restaurant Inter Scaldes- Kruiningen
Stefan Wierda –Merlet- Schoorl
Laurence Reintjens
Jesse Dean Bruijstens -Da Vinci- Maasbracht
Yvo Kwak- Voltaire -Leersum
Talentvol chef
Thijs Meliefste –Meliefste- Wolphaartsdijk
Thomas Diepersloot –Voltaire- Leersum
Takis Panagakis –Elea- Rijswijk
Vilmos Dohnal –Vermeer- Amsterdam
Jurgen van der Zalm –Vinkeles- Amsterdam
Programma en registratie bezoek
Op vakbeursgastronomie.nl gaat eind deze week de bezoekersregistratie voor Gastronomie-Fine Food Professional van start. Binnenkort vindt u op deze site tevens het complete programma met alle deelnemende chefs en productthema’s.
Koppeling aan Wine Professional
Gastronomie/Fine Food Professional richt zich met name op ‘fine food’ producten. De inmiddels 17e editie van Wine Professional richt zich van 7 t/m 9 januari 2019 traditiegetrouw met name op wijn. Maar er is een overlap. Voor vragen of bij interesse aan een of beide beurzen mee te doen als exposant: neem contact op met: Jan Sebastian van Lissum of Marie-Anne van der Steen, via js.vanlissum@thewinesite.nl
Bron: persbericht
🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in✏️voor mijn wekelijkse nieuwsbrief!
Geef een reactie