De Proefschrift Nationale Huiswijn-/Open Wijncompetitie 2018 is van start gegaan! The Wine & Food Association nodigt importeurs, restaurateurs en (eet)caféhouders uit om deel te nemen aan de alweer 18e editie van de Proefschrift Nationale Huiswijn-/Open Wijncompetitie!

Proefschrift Huiswijn Competitie: 2 edities

Om beter in te spelen op de seizoenen bestaat de Proefschrift Nationale Huiswijn-/Open Wijncompetitie dit jaar uit 2 edities: Lente/Zomer en Herfst/Winter, die in het najaar plaatsvindt. Er is dit jaar al veel belangstelling voor deze competitie die ook door Misset Horeca onder de aandacht zal worden gebracht.

thewineandfood-logo WFA

Open-wijn competitie

De open-wijncompetitie kent 4 categorieën met regionale winnende wijnen, zowel wit als rood.

  1. Café
  2. Eetcafé, Brasserie, (middenklasse) Restaurant – tot en met 13 punten Gault&Millau
  3. Gastronomisch Restaurant – vanaf 14 punten Gault&Millau of 1 of meer Michelin sterren
    3A aperitief
    3B gastronomisch

Wijnen kunnen worden ingestuurd van 30 april tot en met 3 meiMeer informatie en een deelnameformulier kunt u opvragen bij Kyra van Lissum via k.vanlissum@thewinesite.nl

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏voor onze wekelijkse nieuwsbrief!