Wat een tof idee! Ik ben heel benieuwd of dat werkt! De bekende Rotterdamse horecazaak Sijf lanceert als eerste restaurant in Nederland een nieuwe app. Met deze app kunnen gasten een tafel reserveren en direct een bestelling plaatsen. Bij Sijf aangekomen staat je tafel keurig gedekt klaar, inclusief gerechten, zodat de lunch of het diner meteen verorberd kan worden.

“Wij bevinden ons midden in een metropool waar mensen haast hebben. Met de Sijf app maken we het voor zakenlui net een tikkie makkelijker” – Horecabaas Hell 

Een mix van creatieve dertigers, hippe twintigers en serieuze zakenlui weet dagelijks de weg naar het bruisende Sijf te vinden. Vooral voor de laatst genoemde groep is de app handig. Er gaat vanaf vandaag geen kostbare tijd meer verloren: met de Sijf app ben je verzekerd van een goede maaltijd op het gewenste tijdstip. Tijdens een personeelsvergadering borrelde het idee van een applicatie al eens eerder op. Eigenaar Herman Hell gaf gehoor aan het verzoek: de app is live! Wanneer iemand zijn locatievoorziening aan heeft staan en via de Sijf applicatie bestelt, communiceert de app met een lamp in de keuken. De lamp springt aan zodra iemand Sijf nadert. Zo weet het personeel dat de bestelling gereed moet zijn.

Sijf rood licht app

Het was even een compleet nieuwe technische wereld, maar we zijn er helemaal uit.
De app is live!”.

Over Sijf

Bar restaurant Sijf dankt zijn naam aan timmerman Sijf van Zuilen. Sijf voorzag de kroeg eind jaren 90 van een nieuwe sfeervolle uitstraling. Bij Sijf is het altijd gezellig druk. Op de zondagmiddag zorgen muzikale klanken van bekende en onbekende artiesten voor een ongedwongen vibe. Op het verwarmde terras is het ’s winters goed toeven. En met een keuze uit ruim honderd speciaal bieren weet het personeel voor iedere smaak een match te vinden.

Sijf Pui

Bron: persbericht Today’s Specials

LINKS:

Ga hier naar de website van Sijf

Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!