Dat is goed nieuws! Coenecoop Wine Traders neemt de Pinot Noir Serendipity van de Nederlandse wijnmaakster Monique Breuer op in het assortiment. Lijkt me een mooie samenwerking! Lees hier het bericht dat ik ontving van Coenecoop Wine Traders.

“Met wijnen vanuit de hele wereld heeft Coenecoop Wine Traders met recht een uitgebreid en gevarieerd wijnassortiment. En, er kunnen altijd nieuwe parels bij. De Pinot Noir Serendipity van de Nederlandse wijnmaakster Monique Breuer is zo’n parel”

Pinot Noir Serendipity

Acht jaar geleden schreef Monique een droom op papier. Een Pinot Noir moest er komen, zelf gemaakt. Inmiddels heeft Monique vijf jaargangen van haar eigen Pinot Noir Serendipity gemaakt in de Hemel-en-Aarde-vallei in Zuid-Afrika. Een elegante, lichtvoetige Pinot Noir met veel rood fruit, aardse gekruide tonen en een iets rokerige touch. Een goede reden voor Coenecoop Wine Traders om de Pinot Noir Serendipity op te nemen in het assortiment en daarmee het Pinot Noir portfolio uit te breiden. En daarnaast Monique Breuer te ondersteunen in de realisatie van haar volgende, ambitieuze droom: zes Pinot Noirs maken in zes verschillende continenten.

pinot noir serendipity (1)

De Serendipity collectie

Nieuwe dromen brachten Monique op het idee om een Serendipity collectie samen te stellen. Zes Pinot Noirs uit zes verschillenden continenten. De tweede Pinot Noir is al in de maak. Deze komt uit de Ahr, het Pinot Noir walhalla in Duitsland en wordt gemaakt in samenwerking met wijnhuis Kriechel. In 2019 staat Oregon Amerika op het programma en in 2020 zal Monique afreizen naar Chili voor Pinot Noir nummer vier. Als alles gaat zoals gepland met het project in 2025 voltooid zijn. Coenecoop Wine Traders steunt graag bijzondere, nieuwe initiatieven en een collectie Pinot Noir Serendipity zal een mooie aanvulling zijn op het huidige wijnassortiment. Door de samenwerking met Coenecoop Wine Traders krijgt Monique ruimte om zich te focussen op de realisatie van de Serendipity collectie.

“Coenecoop Wine Traders kijkt ondertussen vol verwachting uit naar de volgende oogst en volgt alle ontwikkelingen op de voet.”

Nou… Anne-Wies.NL ook!

Alles lezen over de Pinot Noir Serendipity en Monique Breuer op Anne-Wies.NL? Klik hier

Meer informatie/verkoopadressen: www.Coenecoop.com

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in✏️voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

#serendipity